• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

u nas pogoda nijaka pochmurno i czasem słońce świeci troszkę wiaterek wieje, ale nie pada i ciepło w miare...

Gola84- powodzonka na jutrzejszej wizycie.

reklama
Hej dziewczyny :-)
Ja tez niedawno wstalam,juz po sniadanku a teraz sie obijam i mysle co by tutaj na obiad zrobic:-) Pogoda kijowa,zimno i wieje wiater no ale na szczescie nie pada deszcz :tak:
Milej niedzieli dziewczyny ;-)

hello
u mnie dzisiaj za to pięknie ,ciepło i słonecznie :)))
obiadek się już gotuje a panowie śpią :) , jak wstaną to zjemy i jedziemy gdzieś nad wodę :)
miłego dzionka

a ja dzisiaj czuję się totalnie z du...y, nie mogłam w nocy spać, obudziłam się o 8 i tylko z boku na bok się wierciłam, z resztą jak prawie całą noc, chyba po obiedzie się kimnę z godzinkę, bo ledwo stoję. U mnie dzisiaj na obiad młoda kapustka na gęsto, nie jadłam całe wieki, do tego młode ziemniaczki pieczone i sprzydełka, mniam, mniam :-)

onanana, powodzenia na zakupach, pochwal się później fotkami sprzed remontu :-)
Gola, powodzenia jutro na wizycie :-)

Gola84 - powodzenia jutro na wizycie. Trzymam kciuki i czekam na wieści :)

onanana - udanego maratonu sklepowego życzę :)

julieet - trzymaj się kochana, może to gorsze samopoczucie na zmiany ciśnienia :(

U nas pogoda beznadziejna...zabraliśmy się więc za porządek garderoby. Wszystko idzie w miarę zgodnie z moim planem :).... powinnam zdążyć ze wszystkim przed przyjściem na świat nowego bobaska.
Wywlekłam już czujnik oddechu, laktator i sterylizator, ale wyczyszczę je we wrześniu...póki co niech się wietrzą :)

Miłej niedzieli dziewczynki :)

hej mamuśki
agutek byłas zadowolona z monitora oddechu? ktoś mi mówił że za dużo stachu napędza bo dzidza się źle obróci i monitorek wyje? to prawda bo też myślę na zakupem tego. U nas dziś pogoda w kratkę słońce chmurki i wiatr i tak cały dzien, zakupiłam kolejną kiecę na okres ciąży bo już w srode w czwartek szykują mi się upragnione wakacje :-D:-D
a jutro kontrolna wizyta u gina o 14 już nie mogę się doczekać mam nadzieje żę z dzidzią będzie oki a te bąbelki ktore czułam tydzien temu to po mojemu ruchy dziecka bo się powtarzają ;) pozdrawiam serdecznie Was :cool:

Dziewczyny, ale się dziś wystraszyłam, nagle zaczęło mnie strasznie boleć z lewej strony dużo niżej niż jajnik, tak zaraz nad spojeniem łonowym z lewej strony, nie wiem co to było, od razu się położyłam i wzięłam nospę. Niby nie jajnik, bo to było niżej. Zastanawiam się, czy to nie jakiś ból jelita, bo mam od kilku dni zaparcia straszne. Po nospie, po jakichś 5-10 minutach mi przeszło, ale to był tak intensywny ból, że gdyby potrwał, mimo nospy i leżenia z 5 minut dłużej byłam gotowa jechać do szpitala. Dobrze, że już jutro mam lekarza.
A z dobrych wieści: Moja koleżanka dziś urodziła synusia - Oskarka przed 18, miała rodzić w Sosnowcu, nic nie wiem zadzwonię do Niej za kilka dni:)
buziaki kochane:*

reklama
Czujnik oddechu
Ja byłam mega zadowolona, nie wyobrażam sobie snu dziecka bez czujnika. Właśnie dzięki niemu spałam spokojnie. Używaliśmy go dopóki Szymuś nie wyszedł z łóżeczka na normalne łóżko. Mój mały "latał" w czasie snu po całym łóżeczku i nigdy czujnik z tego powodu się nie włączył. Myślę, że jest to kwestia jakości sprzętu. Kupiłam czujnik przed urodzeniem syna, ponieważ mojej koleżanki córka zmarła nagłą śmiercią łóżeczkową. I u nas też się sprawdził, mieliśmy taki krytyczny kwartał, kiedy moje dziecko miewało bezdechy, bez czujnika bym o tym nie wiedziała, a dzięki niemu mogliśmy podjąć pewne kroki diagnostyczne.
Gorąco polecam. U mnie czujnik to podstawa.

Gola84 - to najadłaś się strachu, ale na pewno wszystko będzie dobrze. Na zaparcia spróbuj w ciągu dnia zjeść paczkę słoneczniku. Mnie pomaga :)
A dla koleżanki gratulację z okazji narodzi bobasa :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry