Dzień dobry kochane:-) Najeździlismy się wczoraj Wam powiem po tych sklepach ze zgroza, a wszędzie to samo i okazało sie że u nas najtaniej, więc nie ma sensu nigdzie jeździć. Chcieliśmy sobie upatrzyć jakieś płytki do łazienki ale powiem Wam ze nic mi nie wpadło w oko i kiepsko to widzę:-( W Ikei masakra jakaś, ludzi tyle, ze mnie po 5 minutach szlag trafiał

i dlą Bąblowej nic tam nie upatrzyłam

Dzien nam wczoraj strasznie zleciał. Na miszkaniu też byliśmy, foki zrobione, kurcze musieliśmy mojemu tacie pokazać gdzie gniazdka chcemy i jak oświetlenie będzie wygladać na całym mieszkaniu (tata będzie robił instalację elektryczną całą). To straszne jest wybierać gdzie się chce mieć gniazdka przez najblizsze 30 lat hehe. Poza tym ja nie mam ajkoś koncepcji na urządzanie tego mieszkania ale już się nie mogę doczekać zeby w nim mieszkać

Co do pogody to u nas brzydko. Raz słonko, raz wieje, raz chce padać i dośc chłodno rano było.
Co do bóli to ja też je miewam, jakoś najmocniej mi w nocy dokuczają jak mam pęcherz pełny i ostatnio dostałam takich skurczy ( mam nadzieję ze to były jelita ze hoho) ale w ten dzień byłam u mojego gina i z 2 godziny po wizycie mnie tak dorwało a u gina było ok, a na następny dzień byłam na porządnym usg i też było wszystko ok, także jakieś bóle sporadyczne chyba niczemu nie zagrażają;-)
Ale się rozpisałam...
a chciałam Wam jescze napisać że ja też średnio sypiam:-( A co najgorsze to nie mam jak odespać nieprzespanych nocy bo w pracy to nie wypada podsypiać hehe
Kochane życzę Wam dziś udanych wizyt i zcekam na wieści!!!!