ponko
Fanka BB :)
Dziewczyny -kiedy czujecie ruchy? Caly czas czy np tylko jak lezycie? rano czy wieczorem? Bo ja juz konkretnie sie martwie. I jak widze wasze brzuchy to wydaje mi sie ,ze nie jestem w ciazy. Nikt jeszcze nie wiedzac nie zapytal sie mnie o ciaze. :-(
Ja tylko jak leżę lub siedzę to czuję, jak chodzę nigdy nie czuję ruchów. Dopiero po 22tc jeśli nie czujesz powinnaś się zgłosić do lekarza, więc się nie martw
Ale tak jak mówiła Sabrina nie martw się brzuszkiem, u każdej ta sprawa wygląda inaczej, to kwestia budowy ciała, genów itd.
Ja wczoraj byłam mega zalatana, A. wstał o 12:00 więc już pół dnia z głowy, a potem jak mu zeszło z tego powodu na zrzędzenie, to musiałam na niego wjechać, żeby się opamiętał
No i korzystając z ładnej pogody - której już z resztą nie ma - poszliśmy na plażę i do parku. Potem wizyta u mamy, do której przyjechała jej siostra z rodziną. Bałam się tej wizyty a wszyscy się wypytują co dalej, co chcemy robić, ale zawsze tak pozytywnie i miło, bez jakichś zarzutów w moją stronę. Cieszę się bardzo z tego powodu.Dziś pogoda barowa, ale pójdę sobie przynajmniej na zakupy i pokupuję jakieś śpioszki, żeby nie siedzieć w domu. Zakupy zawsze dobra rzecz
I ten burak zaczął tam tak wymyślać,ze chyba pół stoiska wykupił oczywiście z każdej wędliny po 3 plasterki
Ale na to pewnie przyjdzie czas niedługo.