Dziewczyny odbiegając od porodu zastanawiałyście się, kiedy prać te wszystkie ubranka dla Malucha?
Ja piorę na bieżąco to, co kupuję czy dostaję od znajomych, ale wiem że czeka mnie jeszcze kolejne pranie w proszku dla niemowląt. Martwi mnie tylko, że wszystko będzie kiepsko schło np.w październiku czy listopadzie..
Ja piorę na bieżąco to, co kupuję czy dostaję od znajomych, ale wiem że czeka mnie jeszcze kolejne pranie w proszku dla niemowląt. Martwi mnie tylko, że wszystko będzie kiepsko schło np.w październiku czy listopadzie..

trochę mu przykro, ale myslę, ze juz niedługo tez poczuje kopniaka

,ale co tam,odrosną,a bynajmniej te strupki szybciej mu poschodzą z głowy.
Ja tak wlasnie podchodze do porodu - ze to jest tylko krotkie cierpienie, a radosc z posiadania dziecka jest bezcenna. No i w glowie mam slowa mojej kolezanki co przed porodem powiedziala - wiele kobiet rodzilo na świecie, wiec i ja urodze ;-) Powtarzalam sobie to takze podczas porodu - ze w koncu urodze i to co zle sie skonczy
) i zaraz spadamy do znajomych na film. Zarzucili nam, że nigdzie nie wychodzimy, że się zaszywamy w domu, to trzeba się wziąć za siebie i póki czas coś porobić. Boję się, że dalej niż do parku potem to nie wyjdziemy, chyba, że małego zostawimy u którejś z cioć lub babć, ale pewnie nie na długo.