• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

hej kochane.. my juz po wszystkim:-D:-D Myślę że kciuki powinnyście trzymać zawodowo!!!! Poszło tak szybko, ze hoho... Niestety 5 nie dostałam, ale 4 plus, co mnie całkowicie zadowala...
W sumie piątek było malusio, może jedna na 10 osób:szok::szok: Bardzo się cieszę, ze ten etap mam już za sobą, teraz mogę się skupić na remoncie i mojej kruszynce:tak::tak:

reklama
Dziękuję kochane:-) Zapomniałam Wam jeszcze napisać ze w nagrodę kopiłam sobie duży kawałek sernika i bez wyrzutów sumienia go zjadłam na 3 kęsy hihi

cocca- ja mam gęsty i biały i nie leci mi jak siuśki także chyba ok ;P zresztą za tydzień mam wizytę. Czytałam, że ten śluz to ponoć od produkcji progesteronu jak jest biały bezwonny i gęsty, a wodnego nigdy nie miałam.

Onanana- gratulacje :)

Hej kobitki orientujecie się czy w ciązy mogę przyjmować rutiscorbin??? coś mnie bierze, i tak się zastanawiam czy nie mogła bym sie nim wspomóc.
Pogoda niestety sprzyja ...
Z góry dziękuję za odpowiedź:-)

reklama
Bryszka - Rutinoscorbin możesz przyjmować, sama brałam a byłam w ciąży ze 3 razy przeziębiona. Lekarz mi powiedział, że może też być Rutinacea. Ja biorę Rutinaceę nawet profilaktycznie - jak tylko coś czuję się nieswojo. Mogę Ci jeszcze polecić specjalny syrop dla ciężarnych na przeziębienia *spam* - ja go piłam, jak już mnie bardziej choróbsko dopadło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry