Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

o wyjeżdzie było super jak pisałam około 34 stopnie ale dla mnie i dzidzi oki inaczej odczówalna temp.jak w polsce ogolnie ''wybyczyłam'' się jak nigdy oczywiście zaliczyłam sklepy dziecięce- kupiłam pare śpiochów dużo rzeczy kupiła mi kuzynka wiec pierwszą wyprawke już mam ;-)dostałam taką spacerówkę którą będe mogła zostawić wrazie w u rodziców, a jak wróciłam to dostalam od kuzynki łóżeczko wiec kolejny koszt mi odszedł i naprawe ładne z bielonego drewna jak marzyłam :-):-)

a jak tam Wasze brzuchole - mój był we francji na tyle widoczny że w kasach mnie przepuszczali hi hi 
hej kochane.. my juz po wszystkimMyślę że kciuki powinnyście trzymać zawodowo!!!! Poszło tak szybko, ze hoho... Niestety 5 nie dostałam, ale 4 plus, co mnie całkowicie zadowala...
W sumie piątek było malusio, może jedna na 10 osóbBardzo się cieszę, ze ten etap mam już za sobą, teraz mogę się skupić na remoncie i mojej kruszynce
![]()
Hej kobitki orientujecie się czy w ciązy mogę przyjmować rutiscorbin??? coś mnie bierze, i tak się zastanawiam czy nie mogła bym sie nim wspomóc.
Pogoda niestety sprzyja ...
Z góry dziękuję za odpowiedź:-)
Postaram się wchodzić częściej i nie mieć już z tym problemu. Moja przyjaciółka się dzisiaj śmiała ,że kolejny rok z rzędu nie może ze mną opić moich urodzin (miałam w pon). Bo byłam w ciąży z Kacprem, potem rok później go karmiłam piersią to też odpadło, teraz znowu jestem w ciąży a za rok pewnie też nic z tego bo będe karmić hihih musi się uzbroić w cierpliwość 
Abstynencja pełną parą :-)

No tragedia - mnie wystarcza nieprzespane noce i juz czuje sie jakbym byla podpita 
Mam nadzieje ze jeszcze mie omina te bolace uciski ;-)