Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
andrzelika Ja tez czasem nie wiem co mam gadac do dzieciatka,wiec czasem jak juz zbyt dlugo go nie czuje to prosze zeby dal znac o sobie bo sie stesknilam za kopniaczkami itd no ale z tymi bajkami to jest niezly pomysl
Jedynie co ja ostatnio czytalam to slownik angielski do egzaminu i mnostwo testow angielskich wiec
Ja to przytylam 5,5kg i tez czasem czuje sie ociezala i mam problemy z najprostszymi czynnosciami i to mnie dobija,ale tez staram sie nie dolowac teraz bo to dopiero polowa a co dopiero bedzie pod koniec ;-)
Jedynie co ja ostatnio czytalam to slownik angielski do egzaminu i mnostwo testow angielskich wiec
Ja to przytylam 5,5kg i tez czasem czuje sie ociezala i mam problemy z najprostszymi czynnosciami i to mnie dobija,ale tez staram sie nie dolowac teraz bo to dopiero polowa a co dopiero bedzie pod koniec ;-)

ja generalnie tez mam doła,ze przytyłam (narazie na mojej wadze jakieś 4-5 kg,ale pewnie dzisiaj u gina będzie więcej),z tym,ze naprawdę już nie mam sobie czego odpuszczac,bo i tak mało jem,no to lody od czasu do czasu nie zaszkodzą
.Pomału zaczyna mi to wisieć jak wyglądam,jestem w ciąży i tyle i teraz mam zamiar się tylko tym cieszyć,bo w moim wydaniu to już raczej ostatni raz,a przecież to taki wyjątkowy stan
Hmmmm pomyślę.
ja się nie oczędzam z podjadaniem bo jakoś brak silnej woli ale obiecałam sobie że będe jeść mniej słodkiego