Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cały czas zastanawiamy się, jak pogodzić karmienie piersią i moje zjazdy na uczelni. W końcu nie mogę pewnego dnia zniknąć na cały dzień zabierając cycusia. To może być zbyt duży szok. Mam nadzieję, że razem z A. coś wymyślimy mądrego, bo w sumie mogę iść na uczelnię jak Filipek będzie miał 2 tygodnie, a to dość wcześnie.
. Pogoda piękna nareszcie nam się robi, więc trzeba korzystać drogie mamusie:-) 
Zapewne na południu więcej słońca i cieplej a to raczej sprzyja.. u nas wiecznie chłodno a słońca w te lato jak na lekarstwo ;( warzywa owoce strasznie drogie .a u mnie maliny za 5 zł, pyyszne są, duże i bardzo słodkie, może to od regionu Polski zależy
Kati mi też chyba cos sie tam porobilo, ale nie zaglądałam, muszę zajrzeć, bo czuje takie parcie dosyć często nawet jak sikam i się boje czy mi Bąbelina nie wyskoczyasia i madzia trzymam za Was kciuki na wizytach i za L4 madzi, napewno się uda bez przesady tyle już przepracowałaś![]()
angun- ja tez mam już duży brzuch zrobił mi się tak nagle podczas urlopu
ewa -gratulacje zdrowej i dużej dzidziuni (my też jeszcze nie zdecydowaliśmy się na imę dla córeczki )
u mnie pogaoda obojętnie jaka będzie to i tak mi humoru nie poprawi bo o 13 musze już być w pracy do tego sobota pracującaa tak fajnie było ale w sierpniu olewam i ide na 1,2 tyg. L4 bo ile można pracować -sama jestem ciekawa jak długo wytrzymam zwłaszcza że wyszedł mi tam ''na małej'' żylak okropnie duży i bolesny
Wy też macie coś takiego?? boli jak długo siedzę w nieodpowiedniej pozycji ale najgorzej jest jak chodzę czy stoję , a wygląda okropnie
ciekawe czy po porodzie zejdzie. i ogólnie czuję się już brzydka i gruba
(((
przesyłam buziaki dla Was wszystkich wpadne wieczorkiem po pracy :*

We wtorek mam wizytę i kazę pooglądać ginow, choć juz wczęsniej miałam takie uczucie a on mówił ze ok wszystko jest
A co do uwag teściowej, to założę się że Ty wyglądasz ślicznie a ona w ciąży wyglądała fatalnie i Ci zazdrości

Jak widzę teraz ciężarówki z fajką to jest mi strasznie wstyd za nie, idiotki głupie!! Jak one tak moga, tymbardziej że maleństwa przecież kopią, ruszają się, cały czas przypominają o sobie

Sabinko gratuluję zdanego egzaminu, jakie z nas zdolne mamuśkiA Ja dzisiaj mialam dziewczyny troszke nerwowy dzien mialam drugi egzamin no i musze sie pochwalic ze zdalam z czego jestem mega zadowolonateraz tylko musze czekac na certyfikat
:-)

Mama jest dla mnei wyrozumiala- wie ż ejestem nerwus i w ciąży mnie drażnią niektóre rzeczy 3 razy bardziej i mi wybacza humorki. Dziś np byłyśmy w lumpach na polowaniu hihi i ja znów mam siatę ubrań dla maleńkiej

A mój D. mieszkanko te nowe nam remontuje i teraz to stare na mojej głowie, ale tu się juz tak bardzo nie staram bo nowy właściciel i tak zaczyna od remontu, więc mu się nabrudzi