Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Czasem też jak jestem niewyspana lub bardzo zmęczona to łapią mnie właśnie takie chwile rozdrażnienia i płaczu. Ale staram się nikomu tego nie pokazywać. Z drugiej strony mój A. nie rozumie, że ciąża to hormony i jak chodzę wściekła jak osa to znaczy, że należy dać mi spokój. Na szczęście jest lepiej niż na samym początku 

bo tam akurat sceny byly o tym jak Shrek ma dosc zycia rodzinnego i chciaby cofnac czas aby znow byc tylko sam. Jak tutaj nie ryczec, gdy samej sie ma (dwójke) dzieci na glowie i męża który tez lubi taki "kawalerski" stan 
cocca trzeba pomyslec tak ze za 3-4 msc bedziemy miec maluszki przy sobie i przynajmniej o nie nie bedzie sie trzeba martwic tak jak teraz, gdy nie wiadomo co tam w brzuszku sie dzieje![]()
. Potem to karmienie, przybywanie na wadze, spanie, katarki, kaszle itd. To mnie stresuje. A tak, mały rośnie, ja czuję się bardzo dobrze, więc mam nadzieję że wszystko ok.cocca trzeba pomyslec tak ze za 3-4 msc bedziemy miec maluszki przy sobie i przynajmniej o nie nie bedzie sie trzeba martwic tak jak teraz, gdy nie wiadomo co tam w brzuszku sie dzieje