Iwonka1985
Fanka BB :)
AniaWroc trzymam mocno kciuki żeby wszystko było w porządku. Konsultacja u innego lekarza nie zaszkodzi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dostałam duphaston co 8 godzin i nospe narazie mam tylko usg szpitalne i tam mi tak powiedzieli. w srode ide do swojego ginekologa zeby to skonsultowac i zalozyc karte ciazy moze on cos innego powie albo da mi cos wiecej niz szpitalAnia wroc ja tez lezalam 5 dni w szpitalu na rozkurczowych. A dali ci podtrzymujace leki? Jesli za male cialko zolte to ci powinni przepisac duzo progesteronu na wspomaganie. Ja jeszce dostalam clexane w zastrzykach na ukrwienie macicy. Badz dobrej mysli i cisnij lekarza o duze dawki progesteronu chociazby do momentu az lozysko przejmie wszystkie funkcje.
Tak czy tak życzę Wam udanej soboty i niedzieli...;-)
, chce zobaczyc ze wszystko ok, fasolka na swoim miejscu i rozwija sie prawidlowo, tym bardziej ze moje samopoczucie fizyczne jest super i wogole nie czuje ze jestem w ciazy, jedynie lekko bolace piersi mi o tym przypominaja
. Wiec chyba zeby jakos zabic czas tez zabiore sie za porzadki ;-)