madzia nie było z krótkim rękawkiem ten jest 3/4 nie długi , też wolę osobiście krótki ale jak się zdenerwuję to do porodu go obetnę ale jest lekka bawełana z modalem dobrze przepuszcza powietrze już miałam piżamki z tchibo i byłam zadowolona i jest malo piżamowa czuję się w niej komfortowo
co do płatności ja się nie proszę by dał mi 5, 10 zł itp mówię że muszę kupić to czy tamto i daje nie mamy konta bo raczej nie płacimy kartami ale też nie ma wspólnej kupki z kasą mamy niepisane zasady podziału ale w 90 procentach mąż płaci za wszytko ja nawet nie pilnuje rachunków , wieksze wydatki zawsze pokrywa on jeśli chodzi o dziecko to meble wózek i najdroższe rzeczy też on .. wolałabym by była jedna kupka -ale mąż ma swoją firmę i nieustannie obraca gotówką wiec i tak kwota na kupce nie była by stała , długo też mieszkaliśmy z rodzicami on stary kawaler ja też późno się wyprowadziłam gdybyśmy byli też wcześniej to myślę że to by wyglądało inaczej, i on ma jedną wadę jest z rozbitej rodziny gdzie była tylko mama i nie jest nauczony podziału ról, kasy w domu - ale i tak walczę i uczę życia w pełnej rodzinie. czasem się udaje czasem nie
happy
, przykro mi tylko trochę że to nie moja mama bardziej się angażuje...