Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale obawiasz się że to może być zatrucie??? Podobno w drugiej ciązy to rzadkość a poza tym jeśli masz ciśnieniomierz to kontroluj ciśnienie jeśli jest za wysokie, przy białkomoczu oraz skąpomoczu to można się zamartwiać a najlepiej do lekarza... natomiast sama opuchlizna... kochana jakby to powiedzieć ja wygladam niekiedy jak balonik napompowany , nogi mam aż sine od stóp do tyłka, palce u rąk jak parówki i usta jak murzynka, szyja jak indorHej kobietki, ja od rana miałam się rzucić w wir pracy(w końcu teście się wyprowadzili, wiec urządzamy salon) a tu niemiła niespodzianka mnie złapała..bo zamiast stóp mam baloniki..kostek nie widać, porażka..zaczęły puchnąc wczoraj wieczorem, myślałam, że przez noc minie, a tu nic.. nie martwiłabym się zwykłą opuchlizną, gdyby nie to, że w zeszłym tyg wykryto mi białko w moczu..lekarka mówiła, że to od zapalenia pęcherza, jestem na antybiotykach już prawie tydzień, więc powinno być lepiej, to dlaczego teraz puchnę..??
czasem już patrzeć na siebie nie mogę!!!!
chyba pójdę jutro z moczem do badania żeby sprawdzić czy to białko zniknęło, bo samą opuchlizną też bym się nie przejmowała.. czekam aż babcia wróci do domu to zmierzę ciśnienie, bo ona ma takie sprzęty 
Jak siedziałam w fotelu to Mała strasznie kopała i cały brzuch mi się ruszał. Fryzjerka się śmiała że typowa kobietka, wiedziała kiedy się obudzić

Ledwo mam sile na jedzenie, a Macka najchetniej bym wyslala na drzemke ;-) Zreszta zaraz sie wybieramy i to razem, bo mnie na spanie bierze strasznie. To juz chyba od miesiaca mam tak ze musze sie polozyc w ciagu dnia, albo na drzemke albo choc polezec bo inaczej nie wyrabiam.