Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój też 3 ostatnie dni był mało aktywny w zasadzie to tylko wieczorami tuż przed snem troszkę dokazywał a dziś???? Wścieklizna normalnie ja już po ścianach z bólu łażę, takie akrobację wyczynia że ani leżeć ani siedzieć ani chodzić nic nie mogę.Piszecie o tym, że zaobserwowałyście u Waszych maleństw wzmożoną ruchliwość, ja kurczę wręcz przeciwnie i trochę mnie to martwi, szczególnie, że Franek jest raczej mały a od 3 dni jakoś zdecydowanie mniej się rusza :-(
u mnie jak synek jest malo aktywny to sie klade na plecach albo na boku i wtedy koncentruje sie na mlodym i czasem szturcham do niego zeby dal matce znac ze u niego ok
a jak nie to Cola oj jak wypije Cole to synek zaraz atakuje,szaleje jak maly wariacik w tedy :-)

I to własnie były obrzęki, całą ciażę takich nie miałam. Jak wróciłam ze szpitala to chodzić nie mogłam. Ale po kilku dniach zaczęło powoli schodzić, wiec to chyba od tego lezenia. Jak tylko zaczęłam sie wiecej ruszać to polepszyło się. Moze spróbuj sie właśnie wiecej poruszac i poobserwowac czy nie jest lepiej.Hej kobietki, ja od rana miałam się rzucić w wir pracy(w końcu teście się wyprowadzili, wiec urządzamy salon) a tu niemiła niespodzianka mnie złapała..bo zamiast stóp mam baloniki..kostek nie widać, porażka..zaczęły puchnąc wczoraj wieczorem, myślałam, że przez noc minie, a tu nic.. nie martwiłabym się zwykłą opuchlizną, gdyby nie to, że w zeszłym tyg wykryto mi białko w moczu..lekarka mówiła, że to od zapalenia pęcherza, jestem na antybiotykach już prawie tydzień, więc powinno być lepiej, to dlaczego teraz puchnę..??
Otóż to: paluszki jak serdelki, kostek brak, buzia jak u mixa chomiczka z FionąAle obawiasz się że to może być zatrucie??? Podobno w drugiej ciązy to rzadkość a poza tym jeśli masz ciśnieniomierz to kontroluj ciśnienie jeśli jest za wysokie, przy białkomoczu oraz skąpomoczu to można się zamartwiać a najlepiej do lekarza... natomiast sama opuchlizna... kochana jakby to powiedzieć ja wygladam niekiedy jak balonik napompowany , nogi mam aż sine od stóp do tyłka, palce u rąk jak parówki i usta jak murzynka, szyja jak indorczasem już patrzeć na siebie nie mogę!!!!
Wiecie co uświadomiłam sobie że to już u mnie 38 TC czyli kurcze w każdej chwili moge zacząć rodzić jestem przerażona, jak ja to zniosę nie tylko fizycznie ale i psychicznie.Jestem okropnie nerwowa byle co potrafi mnie wyprowadzić z równowagi więc to dodatkowe obciązenie jakby.
Oglądałam dziś W DD TVN ten wywiad z ginem o bólu przy rodzeniu itd i wcale mnie to nie uspokoiło a wręcz przeciwnie jeszcze bardziej się boję.

dopiero w poniedziałek pójdę 

aż mój mąż się ze mnie śmiał, jak się nagle zwinęłam bo dostałam kuksańca w krocze, ze nie będzie mi wnikał w moje przyjemności
ale sam się kopnąć w krocze nie pozwolił 
Lenia to i ja mam takiego że głowa mała...po prostu nic mi się nie chce...a jeszcze zapasy do zamrażarki muszę porobić na pierwszy okres po porodzie, bo wtedy to pewnie będę wolała odespać jak tylko chwila się nadarzy...

Tylko nie wiem czym sie bedzie żywił po narodzinach malucha bo większosc rzeczy tam jest przygotowana z myślą o nim, aby łatwiej było nam zorganizować obiady