kasiek2511
Fanka BB :)
Julianna kciuki za Ciebie, żeby to był już poród
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

I tak co godzinę, może dwie, a ból utrzymuje się przez parę minut.
Jeśli to skurcze przepowiadające, to są u mnie niesamowicie bolesne! Ból gorszy z 10 razy niż ten przed @!!!... 
do tego te bole w kroczu dziewczyny mialam cale popoludnie ehhh maly tak cisnal ze usiedziec sie nie dalo a Ja jeszcze na miasto musialam isc ehhh teraz juz lepiej ale za to zgaga mnie zlapala
A co do tych skurczy to az sie boje ze je rozpoznam za pozno,wy tutaj piszecie o bolach przypominajace bole @ a Ja nigdy nie mialam bolesnych miesiaczek 
Czytalam,że nastolatki go na trądzik używająWydaje mi się,ze to krem dla starszych dzieci. Poszukaj Bepanthen, w Anglii powinien być, jest bardzo dobry dla niemowląt.

A Ja ostatnio znalazlam w polskim sklepie krem dla dzieci BAMBINO,i zakupilam bo tutaj jako tako nie maja zadnych kremow dla dzieci a w tych polskich sklepach to jedynie widzialam te Bambino,jak myslicie dziewczyny czy bedzie dobry ten krem??