• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

reklama
julianna super, że jesteście już w domku, fajnie, że Twój i rodzice pomocni! Jeszcze raz gratuluję synusia:)
ponko dzielnie sobie radzisz, małe bobo, dom, uczelnia - brawo :) Czekamy na foto Filipka:)
Sara ja pierwszy krem kupiłam właśnie z DAX COSMETICS i mi wyszła wysypka na brzuszku od razu odstawiłam, a teraz różnie: oliwka, krem dla dzieci, balsam za 4 zł dla dzieci z Cauflanda, Zdarzyła się i Mustela i Palmers - co jest akurat pod ręką...
Ja chcieć szarlotkę!!!

Gola, wpadaj do mnie na szarlotkę, jeszcze nie zaczęłam robić, czekam na męża z zakupami, ale akurat zdążysz przyjechać, robię taką z budyniem :-):-)
Dzięki wielki ;), no ja z budyniem jeszcze nie jadłam!!! A ja kwaśną taką lubię, chociaż teraz to bym każdą zjadła! I jak nie mam ochoty na soki w ciąży to bym się napiła Kaktusa z Tymbarku - idę zaraz do sklepu! Maleńka chyba też ma na to ochotę, bo wierci się teraz niemiłosiernie - muszę nam ulżyć :-D

Jejku, ile Wy potraficie naprodukować od rana:-D
Ssabrina trzymam kciuki, żeebys jeszcze troszke wytrzymała! Mój M. nawet nie drgnie jak ja w nocy się kręcę, mimo, że strasznie się stresuje (mój M.), ale w nocy to go wołami nie obudzi, chrapie i nawet jak na niego krzyczę, żeby zmienił pozycję (w nadziei, że przestanie), to i tak go to nie rusza:confused: Co do swędzenia, to mnie plecy, już kazałam sprawdzać, czy czegoś tam nie dostałam, ale jest wszystko ok, tylko swędzi.
Bryszka mnie powyskakiwały, takie małe "dzyndzelki" na szyi i pod biustem. Natomiast wyszły mi 2 dość spore na brodawce i to mnie martwi, bo obawiam się jak to będzie przy karmieniu.
Katerinka, kobieto złota, zostało Ci trochę tego obiadku? Zabrzmiało cudowanie, muszę wysłać wieczorem męża po brokuły...
Majuska ja o dziwo najbardziej na opuchnięcia cierpię w nocy, mam nogi i dłonie sino-bordowe i mnie swędzą. Dłonie też mi bardzo puchną, aż bolą mnie paliczki i mam problem ze zginaniem w ciągu dnia.
Margana Ty już na finiszu, więc tylko kciuki trzymam, żeby poszło wszystko spokojnie, może chociaż poród będziesz miała lagodny!
Ponko super, że sobie tak świetnie radzisz i przede wszystkim, że Twój mąż stanął na wysokości zadania! Trzymam kciuki za wizytę!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry