julieet
Fanka BB :)
Winki, fajna ta lampka, myśmy kupili taką małą kuleczkę w Ikei, żeby nie świecić górnego światła, na pewno się przyda.
Co do makijażu, to też myślałam o hennie, bo przecież nie będę sobie tapety codziennie nakładać, chociaż ja generalnie z domu raczej się nie ruszam bez mejkapu, no ale w szpitalu śmiesznie bym wyglądała ;-) A o włosy jakoś się nie martwię, chyba sobie zaplączę wysoko takiego koczka, to na pewno będzie ostatnia rzecz, o której będę myśleć.
Bóle nocne też posiadam, maks godzinę wytrzymuję na jednym boku, budzi mnie ból bioder i tak się turlam, chyba taki urok
Co do makijażu, to też myślałam o hennie, bo przecież nie będę sobie tapety codziennie nakładać, chociaż ja generalnie z domu raczej się nie ruszam bez mejkapu, no ale w szpitalu śmiesznie bym wyglądała ;-) A o włosy jakoś się nie martwię, chyba sobie zaplączę wysoko takiego koczka, to na pewno będzie ostatnia rzecz, o której będę myśleć.
Bóle nocne też posiadam, maks godzinę wytrzymuję na jednym boku, budzi mnie ból bioder i tak się turlam, chyba taki urok

Moj A.wlasnie wyszedl do pracy a Ja juz wyspana lezalam w lozku od 5 i sie wiercilam i krecilam na wszystkie strony:-) lekkie sniadanko przegryzlam co by mnie brzuch nie draznil jeszcze z rana no ale znajac zycie pewnie poloze sie kolo 7 i bede spac znowu do nie wiadomo ktorej godziny
a jesli chodzi o makijaz to kosmetyki jakies tam zabiore do szpitala ale w szpitalu jako tako malowac sie nie bede bo pewnie glowy do tego nie bede miec no ale jak bede wychodzic to choc troszke bedzie trzeba sie pomalowac 

Czasem mam wrazenie ze chcialby miec pokój tylko dla siebie żebyśmy mu nie przeszkadzali w spaniu