Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jeju, niech mi niunia zaczeka ładnie do terminu CC!!! Jutro idę znów do szpitala na kontrolę, a CC w przyszłym tygodniu, więc już niedługio! 
Poza tym mnie też wkurzają smski i pytania, jak tam, czy czuję, ze poród niedługo itp.!
A jak może się czuć babka tuż przed porodem?! 
My postanowiliśmy, ze powiadomimy wszystkich, jak się niunia urodzi, a do tego czasu ja chcę mieć spokój.
niestety karmienia są co 3 godz, jak sie nie stawię to ją nakarmią sztucznie.. ja mam w jedną stronę w korkach jakieś 1,5 godz, więc w godzinach popołudniowych nie warto mi wracac..jeszcze nie wiem co zrobię w nocy, bo bez sensu takie latanie, a ze szwami w kroczu nie wysiedzę za długo na krzesełku.. sorki, że tak tylko o sobie ale nie mam czasu nadrabiac, zajrzałam tylko kto się jeszcze rozpakował i idę coś zjeśc, bo niedługo spowrotem do szpitala..
Kurczę, jakoś nie brałam pod uwagę, ze to zły znak może być. Niunia zawsze była bardzo aktywna, na kazdym USG było to widać, więc myślałam zawsze, że taka jej natura... No, oby tak było. Nie chcę się zacząć zamartwiać na sam koniec ciąży...
przez jakis czas myslalam ze ma jakąś trzęsawke czy cos
ale to chyba efekt tych badan i pobytu w szpitalu na KTG. On nie lubi takich badan i to pewnie sobie odreagowal tym skakniem po moim brzuchu. Albo chce juz wyskoczyc bo wyraznie pchal sie dolem 

Strasznie wspolczuje, bo zadna mama nie chce takiego maluszka zostawiac pod opieka personelu medycznego. Ech! obyscie szybko wrocili do domu, do wlasnej rodzinki :-)