reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2011

Moja Amelka właśnie skończyła 5 miesięcy!!!!!
Matko, nie wiem kiedy to minęło...pamiętam, jak dziś jak mnie zaskoczyła w nocy swoim pchaniem się na świat, sporo przed terminem, ale żwawo :-)

Ach...cudowny to był czas. I teraz też jest cudnie. Postanowiłam więc jej odpuścić z tym spaniem - nie chce spać, to jej nie męczę, daję jej czas i moją cierpliwość, której jak się okazuje jeszcze trochę mam :-)

W Święta będą chrzciny, więc ostatnio trochę przygotowań było. Robimy w restauracji, ale całą resztę trzeba było ogarnąć - menu, zaproszenia, tort, aniołki na podziękowanie, szatka, świeca, ubranko. No i mama też musiała się trochę odświeżyć - była kosmetyczka, masaż, fryzjer.

margana - ja do 22.04 na macierzyńskim, potem wypoczynkowy, a potem dopiero zobaczę co dalej

reklama
Dziewczynki my już po święceniu :)
Jeszcze raz Zdrowych, Spokojnych Świąt! :)

Załączniki

• DSC_0314-2.jpg
    DSC_0314-2.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 64
Hej maminki :-)
Widze ze wszystkie mamusie zajete i na BB pustka taka ze hej :-)
U nas nocka fajna i poranek tez,Sami wlasnie spi tzn juz spi ponad 1h wiec pewnie za jakis czas sie obudzi albo tatus obudzi jak wroci z pracy :-) Ostatnio Sami ma b.dobre spanie w dzien a i nawet ciezko sie mu budzi :eek: wczoraj np popoludniu spal od 14 do 17 i przebudzil sie kolo 16 ale tylko po smoka,usmiechnal sie pieknie jak mnie zobaczyl a oczka mial ledwo otwarte i pojekiwal i krecil tak energicznie glowka,myslalam ze to koniec spania ale jak mu dalam smoka to on dalej poszedl spac mimo ze do niego gadalam :shocked2:
Gola Polunia wyglada super a ten koszyczek jaki sliczny,zgrabniutki taki :-)
No nic mamusie,przyjemnego swietowania dziewczyny ;-)
A i pogoda u nas ponura i chlodna:sorry:

Moja Amelka właśnie skończyła 5 miesięcy!!!!!
Matko, nie wiem kiedy to minęło...

Czas szybko leci....
Grzegorz jutro kończy 7 miesięcy. Też nie wiem kiedy ten czas minął.

Gola84 śliczne zdjęcie. Grzegorz na leżenie na plecach reaguje tylko wrzaskiem...

Ssarbina, zazdroszczę spanie Malucha w dzień. Na pomorzu też ponuro + deszcz, więc dzięki Bogu, że jest Mąż w domu :)

mim super ze sie odzywasz i ze znalazlas czas na BB przy dwojce dzieciaczkow :-) i Grzes juz konczy 7 miesiecy ojej ale ten czas leci kochana Wszystkiego Najlepszego dla Grzesia na te 7 miesiecy ktore skonczy jutro ;-)

Witam mamusie świątecznie:-)

Liwia śpi już od 10.30, m sam musiał jechać z święconką u nas jest tylko o 12stej szkoda mi jej było budzić jak tak smacznie sobie śpi,:tak::-)

Gola pięknia Pola, piękny koszyczek ja czekam aż mała się obudzi i też popstrykam jej zdjęcia
mim wszystkiego dobrego dla Grzesia
maggipka udanych chrzcin
Ssabrinaa to ci Sami też ładnie śpi, fajnie a ty kochana nie obchodzisz świąt

Miłego świętowani, Wesołego Alleluja:-)

Witajcie kochane:)
Mim - dziękujemy za życzenia, ależ ten czas gna! Wszystkiego najlepszego na te 7 mieszków Grzesia!:tak:
Ssabrinaa - Pola tak jak Wasz Sami też ma nutę do spania! Ostatnio nam bardzo dużo śpi ;-)
U nas do popołudnia było fajnie i słonecznie (tylko waitr był silny) nawet 1 godzinny spacerek zaliczyłyśmy i dobrze, bo leje jak z cebra w tej chwili, jutro może być podobnie...
mirelko - my też śpimy dziś duuużo ;)

reklama
Do góry