sylha
mama bliźniakowa
Olii- nam na te stękające zębowe noce pomaga Camilia- lek homeopatyczny, ale jakoś mały mi lepiej po nim śpi....
Dla mnie to moje już widzę "zeszczuplały" poszły teraz bardziej w długość i pewnie,że potem wszystko wybiegają już teraz ich wszędzie pełno świetnie to wygląda: bawią się w gościnnym po czasie idą do swojego pokoiku się bawić jak się znudzą tam to z powrotem
świetnie to wygląda jak tak oni ciągle razem:-) tylko jak się tłuką to już nie taka uciecha

Dla mnie to moje już widzę "zeszczuplały" poszły teraz bardziej w długość i pewnie,że potem wszystko wybiegają już teraz ich wszędzie pełno świetnie to wygląda: bawią się w gościnnym po czasie idą do swojego pokoiku się bawić jak się znudzą tam to z powrotem
świetnie to wygląda jak tak oni ciągle razem:-) tylko jak się tłuką to już nie taka uciecha

ja też stosuję camilię ale mam wrażenie że przestała działać. W dzień nie ma takiej tragedii bo mały cały czas coś gryzie ale w nocy... hmmm teraz w ogóle cały czas by ze smoczkiem chodził bo sobie go podgryza. 

Nocki nadal kiepskie
Nasz chyba własnie w końcu wszedl w ten etap, mimo, że pediatra przepowiadała zabkowanie juz od 3 mies życia;-) Jest masakrycznie w nocy, placze, drapie się strasznie. Dopiero jak go przytul e to sie najczęsciej uspokaja.Nie bede mu sczędziła czułości w te dni. Po dzisiejszej nocy moje plecy omal mi nie pełky, tak ten ból odczuwałam. rano bylam u ortopedy i dostała L4 dalsze i skierowanie na przyklejenie pasów. L4 sie przyda bo akurat za kilka dni bym rozpoczynała urlop wychowawczy,a to przeciez bezpłatne. A w tej sytacji każdy grosz sie przyda, zwłaszcza, ze planujemy zmienic mieszkanie.