reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

gosiagro, moze wybiore sie w takim razie za dwa tyg? no bo teoretycznie powinnam dostac okres jutro, co juz nie jest mozliwe....no sama nie wiem...dziewczynki pzepraszam, ze tak klepie ale dzis sie dowiedzialam :)

co ty nie klepiesz, wiadomo ze jesteś podekscytowana ciążą:-D:-D myślę, ze 6 tc jest ok, może usłyszysz już nawet serduszko:-) a zresztą zawsze jak cie coś będzie niepokoić to możesz iśc wcześniej

reklama
mgielka2008 ja robiłam teścik w 26dc przy cyklach 27-31, gdzieś w 12-14 dniu od owulacji i była bardzo bladziutka krecha, a dwa dni później już gruba i wyraźnia, ale jak pisałaś przy twoich cyklach może byc jeszcze za wcześnie na testowanie
karolinahappo witaj i gratuluję dwóch kreseczek :-)

Witajcie nie wiem czy będzie mi dane cieszyć się tym stanem długo dlatego też nie zamieszczam suwaczka .Całkiem przez przypadek dowiedziałam sie że jestem w ciązy miałam rtg robić i zawsze wcześniej robię test okr spóżniał się ale to nie pierwszy raz dlaczego pisze z pewną obawą dlatego ponieważ mam jedno dziecko ale jestem po 3 poronieniach wszystkie ciąże wywołane były przez leczenie a tym razem sama natura nas zaskoczyła bo już dalismy sobie spokój z leczeniem :) trzymajcie kciuki wynik testu + i robiłam bata HCG 588,7 taki mam wynik jutro ide zrobić jeszcze raz a w środę mam usg napiszcie czy robiłyście betę i jaki wynik miałyście ja ostatnią mc miałam 22.01.2012 .

Witajcie nie wiem czy będzie mi dane cieszyć się tym stanem długo dlatego też nie zamieszczam suwaczka .Całkiem przez przypadek dowiedziałam sie że jestem w ciązy miałam rtg robić i zawsze wcześniej robię test okr spóżniał się ale to nie pierwszy raz dlaczego pisze z pewną obawą dlatego ponieważ mam jedno dziecko ale jestem po 3 poronieniach wszystkie ciąże wywołane były przez leczenie a tym razem sama natura nas zaskoczyła bo już dalismy sobie spokój z leczeniem :) trzymajcie kciuki wynik testu + i robiłam bata HCG 588,7 taki mam wynik jutro ide zrobić jeszcze raz a w środę mam usg napiszcie czy robiłyście betę i jaki wynik miałyście ja ostatnią mc miałam 22.01.2012 .

trzymam kciuki!
ja ostatnią @ miałam 31 stycznia, beta z dzisiaj 203

Witajcie dziewczynki! Zgłasza sie kolejna listopadoweczka :))) ciagle nie wierze w to szczescie jakie mnie spotkało. Mam pcos i problemy z tarczyca. Miałam bardzo nieregularnie i bezowulacyjne cykle. Przez kilka miesięcy przymowalam clostilbegyt na wywołanie owulacji ale niestety nie przyniósł nic poza torbiela, która musiałam leczyć tabletkami anty. Po ich odstawieniu postanowiłam odpocząć od wszelkich medykamentow i... Udało sie w pierwszym cyklu!!!
Dwa dni temu zrobiłam test. Wyszła bardzo słaba kreska. Dla potwierdzenia poszłam na bete. Mój wynik to 342 :) dziś kreseczka była wyrazniejsza. Wieczorem mam zamiar powtórzyć bete. Trzymajcie kciuki zeby ładnie wzrosła:)

hej nadaje ze szpitala ... Mialam usg ale narazić widać pęcherzyk o 11 bede mieć usg jeszcze raz do giną zeby coś zobaczyl najlepiej iść koło 6 tyg u mnie w 4,5 tyg ty?ko pecherzyk będę mi tu zrobili jutro wynik

Witam sie:)
Ja po wizycie u ginka, jest fasolka :) "jej" wiek pokrywa się z moimi wyliczeniami, serduszko jeszcze nie bije, mam przyjść za 2 tyg (jakieś zapalenie mi sie przyplątało i musze iść do kontroli). Czyli istnieje szansa, że zobaczę wtedy serducho:happy::happy:

Oficjalnie potwierdzone... uf uf uf uf.

Cześć Dziewczyny,

ja byc moze dołączę do Was ale to sie okaże najwczesniej dzisiaj a najpozniej w sobote bo nie mam jak wyskoczyc po test nawet.

Witajcie!! We wtorek okazało się, że mogę do Was dołączyć :) Modlę się o to abym mogła pozostać co najmniej do połowy października :)
Życzę wszystkim spokojnych 9 m-cy i .. byle do jesieni :)

jak na razie nie byłam jeszcze u lekarza - inna sprawa że nie mogę się dodzwonić do gabinetu, może ferie opóźnione sobie zrobił :) ale i tak jest za wcześnie, planuję wizytę na okolice 14 lub 21 marca w zależności co mi powie czy lepiej skończony 6tc czy 7tc

na razie mam słabe objawy, więc pozostaje mieć nadzieję że wszystko jest OK

reklama
Do góry