reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Myszunia rewelacyjny pomysł z tą kartką, szkoda, że jestem papla i już mamy wiedzą :-)
Kruszka witaj :-)

odebralam wypis i l4 na 2 tyg :)
bylismy z corcia na kulkach wybawila sie
teraz robie zapiekanke makaronowa i zaraz bedziemy wcinac
ostatnio jak zaczynam jesc cos na co mialam ochote .... po chwili mi nie smakuje ......
ja jestem ciekawa co jutro lekarka mi powie i kiedy da mi skierowanie na usg ,,,,, mam nadzieje ze do 2 tyg hehehehe

kruszka witaj:):)
super macie bety hehehe

ja bym juz chciala byc w 12 tyg :)

Witam mamusie ja zamierzam iść w środę bądź w czwartek do gin mam nadzieje, że będzie wszystko w porządku. W obliczeniach będzie to 6tc więc może już serduszko usłyszę. Dalej nie mam smaku na jedzenie i chyba ciut schudłam:tak:

Na innych obliczeniach mam już piąty tydzień a na suwaczku 4 więc troche zgłupiałam
Witam nowe mamusie :-)

nanulika czekamy na twoją betkę :)

krew pobrana, wynik będzie albo jutro albo nawet dziś po 22giej w necie:) 3majcie kciuki!!!

Witam mamusie ja zamierzam iść w środę bądź w czwartek do gin mam nadzieje, że będzie wszystko w porządku. W obliczeniach będzie to 6tc więc może już serduszko usłyszę. Dalej nie mam smaku na jedzenie i chyba ciut schudłam:tak:

Na innych obliczeniach mam już piąty tydzień a na suwaczku 4 więc troche zgłupiałam
Witam nowe mamusie :-)

na tym też masz piąty:) 4ty tydzień i piąty dzień oznacza że skończyłaś całe 4 tygodnie i właśnie mija piąty dzień piątego tygodnia:)

ja do lekarza w środę:)

reklama
Ja tez zdecydowanie należę do tych panikujacych... Ale przecież nie wypada robić bety co 2 dni. Na razie zrobiłam 2 razy i przyrost jest ładny. Jutro dla pewności zrobię chyba jeszcze jeden test sikany...
Nie mogliśmy sie z mężem powstrzymać u juz sie pochwalilismy rodzinie. Najbliższym znajomym powiem po pozytywnym usg. Tylko nie bardzo wiem kiedy najlepiej sie na to usg wybrać. Tak bardzo bym chciała zobaczyć serduszko...

Do góry