reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
ulala super wiesci ... aty mialas dzis miec wizyte:) fajnie ze juz dzidzie wiadzialas:)

Miałam mieć jutro ale przełożyłam na dziś powinnam się cieszyć a ja się strasznie boje że nie dotrwamy lekarz powie ci stan na chwilę obecną a co będzie za dzień dwa tego już nie wie a to różnie bywa kilka godzin i już po wszystkim .

ulala nie mysl tak musi byc dobrze......!!!!!
a co amsz za sluz/????

taki brązowawy na bieliznie się nie pojawia ale przy podcieraniu takim głębszym czy dziś przy dopochwowym usg był widoczny a od czego to jest to nie wiadomo lekarz pytał sie mnie o miesiączki czy mam reguralne ja powiedziałam że róznie a on na to no właśnie może tak ma być nie powiedział mi że to plamienia ale kazał dużo leżeć i zażywać leki więc to też można odebrać za zagrożenie ciąży Nie wolno mi współżyć nie wolno gorących długich kąpieli ale co mam zrobić tylko czekać a to czekanie nas wykończy .

reklama
Dziewczyny ale pedzicie! Pracujące ciężarne nie nadążają was czytać :) Zazdroszczę wszystkim niepracujacym. Sama chętnie bym sie wybrała na L4 ale mam teraz rozpoczęte ważne projekty w pracy i nie mogę sobie pozwolić na wolne. No chyba ze lekarz mi zakaze. Zdrowie okruszka jest najważniejsze!

Ulala gratuluje pięknego usg. Bierz dupka i odpoczywaj ile sie da.

Katt, ja mam te same obawy dotyczące porodu. Czuje ze nikt nie jest w stanie mnie zrozumieć. Ale póki co jestem tak szczęśliwa z faktu bycia w ciazy ze staram sie odpychać myśli o porodzie na pózniej.

Umówilam sie wstępnie na usg na przyszły poniedziałek. Wg moich obliczeń to bedzie 6 tydzień i 4 dzień ciazy. Mam ogromna nadzieje zobaczyć serduszko!

Do góry