G
gość 94049
Gość
Taycia dzieki, zrobie jak piszesz, czyli dzis zamienię jeszcze jedna miarke na nutra 
Basia podobno dzieciom łatwiej przyzwyczaic sie do nowego mleka, kiedy jest młodzse, czyli 2-3 mies. Ja jak wprowadzałam pepti zamaist comfortu, to tez co dzień zamieniałam jedna łyżeczkę. bardzo sie dziwilam, że raz zjadał a raz nie, tylko wypluwal. Podczas mycia zauwazyłam, ze jeden smoczek ma pękniecie przy dziurce i leci wiecej mleka, stąd to plucie. Wyrzuciłam go i dałam nowy, od razu zjadal cała buteleczkę. :-)
Basia podobno dzieciom łatwiej przyzwyczaic sie do nowego mleka, kiedy jest młodzse, czyli 2-3 mies. Ja jak wprowadzałam pepti zamaist comfortu, to tez co dzień zamieniałam jedna łyżeczkę. bardzo sie dziwilam, że raz zjadał a raz nie, tylko wypluwal. Podczas mycia zauwazyłam, ze jeden smoczek ma pękniecie przy dziurce i leci wiecej mleka, stąd to plucie. Wyrzuciłam go i dałam nowy, od razu zjadal cała buteleczkę. :-)
nas to na szczęście ominęło! Byliśmy wczoraj z Tymkiem u pediatry i wszystko oki:-) waży 6300, powinien wypijać 6x 120ml wody+4miarki i nic więcej! oczywiście między karmieniem woda.
jedyny plus jest taki ze dowiem się ile Zosia juz waży.
, kiedyś wyjechał na dwa tygodnie i mimo że była wtedy jeszcze w ciąży to było ciężko.
. Teraz odstawiam masło, które uwielbiam, zobaczę, czy będzie poprawa