Crazy Girl, ja bym to zrzuciła na skok rozwojowy. Zresztą wszelkie inne dziwactwa, wybryki i grymasy też. Nasze dzieciaczki przechodzą już czwarty:
Zobacz załącznik 541852
No i powoli szykuję się do wprowadzania kleiku ryżowego. Myślę, że zaczniemy za kilka dni
Zobacz załącznik 541852
No i powoli szykuję się do wprowadzania kleiku ryżowego. Myślę, że zaczniemy za kilka dni

. kazdy dzień jest inny a noce to już w ogóle. pół śpi, pół nie, raz się cieszy, raz nie...
ale jeśli tak się sprawy mają to po prostu nie poszliśmy na wizytę. Nie będę Małej narażać na kolejne zarazki...
tówj synek ma chyba skazę i jest na Nutramigenie? Moj syn też ma skazę, do tej pory pił Pepti ale zmiany nie ustępuja i od dzisiaj dopiero ma pić Nutramigen. Ma bardzo grzydką twarz i sie drapie, myslałam, ze pediatra moze przepisać jakąś maść, zeby szybciej to zaleczyć, a ona mowi tylko zeby kąpać i kremować emolientami mam Oilatum, ale to wcala nie pomaga. Czy twojemu synkowi pediatra nie przepisał jakies maści? A i jak wprowadzałaś Nutramigen, czy pierwszy dzien jedno karmienie w następny już 2 razy?