T
taycia
Gość
Sylha, Babyduck - gratki dla chlopcow ! Moj jeszcze nie chodzi,ale probuje sie puszczac
Kruszka - sto lat dla Franka! juz 10 miesiecy ma!
Basia,Olii - duzo zdrowka waszym dzieciaczkom!
Mdmd - Mikus jezdzi w foteliku 9-18 od 5 miesiaca zycia. Hm... Nie wyobrazam go sobie w tym malym foteliczku

Podly mam humor. Mikolaj chory strasznie. Jakis wirus znowu go zlapal do tego zabkuje. Budzi sie kolo 22 ,wpada w histerie ( nie dziwota Matka Histeryczka jak byla mala
). Myslalam,ze Starszak byl straszny. Jakze sie mylilam. Maly dopiero mi pokazuje swoje rozki. Kazdej nocy laduje u mnie w lozku. Jestem wykonczona. Nie chce z nim spac,ale teraz jest chory. O dziwo jak mu nic nie dolega to czasami pospi cala noc u siebie. Owca na histerie nie daje rady..... nie mam zlotego srodka na tego mojego Syna... nie mam.....
:-
-(
Kruszka - sto lat dla Franka! juz 10 miesiecy ma!
Basia,Olii - duzo zdrowka waszym dzieciaczkom!
Mdmd - Mikus jezdzi w foteliku 9-18 od 5 miesiaca zycia. Hm... Nie wyobrazam go sobie w tym malym foteliczku

Podly mam humor. Mikolaj chory strasznie. Jakis wirus znowu go zlapal do tego zabkuje. Budzi sie kolo 22 ,wpada w histerie ( nie dziwota Matka Histeryczka jak byla mala
). Myslalam,ze Starszak byl straszny. Jakze sie mylilam. Maly dopiero mi pokazuje swoje rozki. Kazdej nocy laduje u mnie w lozku. Jestem wykonczona. Nie chce z nim spac,ale teraz jest chory. O dziwo jak mu nic nie dolega to czasami pospi cala noc u siebie. Owca na histerie nie daje rady..... nie mam zlotego srodka na tego mojego Syna... nie mam.....
:-
W domu od wczoraj też nieciekawie. Mała marudna, prawdopodobnie na kolejne zęby. Do tego parę dni temu urządziła przed wieczorem (ok. 18) krzyk, lament, spazmy, na nie wiadomo jaki temat. Brzuszek jej raczej nie bolał bo był miękki (chociaż kto wie), zęba posmarowaliśmy Bobodentem, nie wiem - może spać jej się chciało a nie potrafiła zasnąć. Wreszcie położyłam jej termofor na brzuszek, zrobiło jej się ciepło i zasnęła po 45 minutach od pierwszego lamentu