reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

multiplicamini my chcieliśmy pierwotnie takie łóżeczko kupić:

ŁÓŻKA drewniane BARIERKI STELAŻ 80x180 PRODUCENT (4900406535) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ale jak mąż wpadł na pomysł po prostu remontu starego to zrobił tak:
- ten dłuższy bok łóżeczka zdjął cały (ramę ze szczebelkami) i na to miejsce sam zrobił takie coś:

Zdjęcie0108.jpg

Załączniki

• ZdjÄ™cie0108.jpg
    Zdjęcie0108.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Olli super, że u Ciebie wszystko dobrze i, że córeczka pięknie rośnie :-)

Multi wszystko ok? Jesteś na zwolnieniu? Jak Twoje samopoczucie?

Ostkapa fajny pomysł z łóżeczkiem :-) U nas noce bez zmian, więc Franio jeszcze trochę będzie korzystał z tego łóżeczka.

Tęskni mi się za Taycia, którą swego czasu pobudzała to forum. Więcej dziewczyn zagladalo. Teraz Ostkapa nas wywołuje, a właściwie tą garstkę, która tu została ;-)

Dziewczyny życzę Wam Szczęśliwego, zdrowego, radosnego Nowego Roku :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostkapa świetny pomysł z łóżeczkiem:-) u nas Tymek jeszcze śpi z nami a Pola śpi w swoim łóżeczku. Tymek ma swój pokoik i swoje łóżeczko ale jest jeszcze za mały żeby spać samemu-tak mi się wydaje.
Wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok! oby był lepszy niż ten mijający:-)

Ostkapa, pomysłowe z Was bestie :D
Bardzo mi się podoba pomysł i wykonanie!!!!

Kruszka, jestem na zwolnieniu do 12.01,potem wracam na miesiąc po 4 h dziennie żeby wyszkolić nową osobę na moje miejsce (na szczęście jest już przyjęta), a od 9.02 już idę na stałe L4 i zrzekam się służbowego laptopa ;-) Czuję się ok, już się uspokoiłam i czekam teraz tylko na USG genetyczne a potem to już z górki :)
Trzymam kciuki za Wasze staranki :-)
Dzisiaj się dowiedziałam, że moja przyjaciółka po pół roku "żmudnych" starań jest w ciąży :-D będziemy dwie brzuchate, hahaha :-)

No i życzę WSZYSTKIM WAM Szczęśliwego Nowego Roku, pełnego sukcesów Waszych i Waszych dzieciaków, radosnego śmiechu wkoło, miłości i spełniania marzeń :-)))

W sumie to mój mąż był pomysłodawcą tego nowego-starego łóżeczka. Mi pozostaje się chwalić genialnym (jak dla mnie) pomysłem:-) Póki co śpimy wszyscy w jednym pokoju, jakoś nie możemy się wyprowadzić;-)
multi dobrze że jesteś już spokojna, najważniejsze że dobrze się czujesz:-)

Dziewczyny ja też Wam życzę: pomyślności, niech się wiedzie, niech będzie szczęście i zdrowie, niech będzie ten nowy rok jeszcze lepszy od poprzedniego! Dla tych co się "starają" niech szybko się spełni;-)

A co do sylwestra, to my poszliśmy spać o 22, o północy obudziły nas fajerwerki - dobrze ze Zosia miała głęboki sen...było głośno na osiedlu...oj było...

Multi ja wciąż kibicuje mojej koleżance, już rok i nic. Strasznie mi jej szkoda, ona myślała, że będzie pyk i już.
A kiedy masz genetyczne? Rzeczywiście od tego usg to już z górki :-)

Olli mój Franek w pokoiku śpi sam odkąd skończył chyba 7 miesięcy, może 8. On się bardzo rzuca i kopie te szczebelki. Ciężko z nim spać w jednym pokoju. Ma oczywiście zapalona lampkę i jestem na każde zawołanie. A i tez z niego straszny gadula, nie da się Go uciszyć :-)

Czesc,
pojawiam sie po dlugiej przerwie. Widze, że sporo się działo :-)
My od marca startujemy z przedszkolem. Chyba, bo rozmowa i nocnik to nadal ciezka sprawa.....

reklama
Do góry