Crazy Girl
Fanka BB :)
U nas 4 latka i 3 miesiące :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas 4 latka i 3 miesiące :-)
a u mnie aż 12 lat chciałam by była mała różnica wieku ale 3 kolejne ciąże niestety poroniłam a kiedy już nie planowałam to samo się pojawiłoduża różnica będzie o ile wszystko się dobrze będzie układać ale to może też zaleta
![]()
Witam nowe dziewczyny
co do samopoczucia to nieźle, tylko tez dokucza mi senność a od kilkiu dni piersi zaczęły boleć
ulala ja usg jeszcze nie miałam bo itak jest za wcześnie, miałam poczekać do 8 tygodnia ale że byłam po luteine gin kazał mi przyjść na przyszły tydzień i wtedy zobaczymy...stresuje się chciałabym żeby wreście się nam udało, żeby dzieciątko było zdrowe, chce bete zrobić może się uspokoję trochę. Co do dupka to dzxiała chyba na tej zasadzie co luteina więc powinna Ci pomóc
Witam nowe dziewczyny
co do samopoczucia to nieźle, tylko tez dokucza mi senność a od kilkiu dni piersi zaczęły boleć
ulala ja usg jeszcze nie miałam bo itak jest za wcześnie, miałam poczekać do 8 tygodnia ale że byłam po luteine gin kazał mi przyjść na przyszły tydzień i wtedy zobaczymy...stresuje się chciałabym żeby wreście się nam udało, żeby dzieciątko było zdrowe, chce bete zrobić może się uspokoję trochę. Co do dupka to dzxiała chyba na tej zasadzie co luteina więc powinna Ci pomóc