reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

od południa na podpasce są tylko małe kropeczki ale przy podcieraniu jest krew ,poczytałam trochę o krwawieniach w ciąży i nie zawsze żle się to kończyło hcg w piątek pokaże a wizytę mam we wtorek jakby nie było to mam się stawić u lekarza .

Zobacz załącznik 444596

Ostatnia edycja:
reklama
ale macie produkcję ... ;)
Ulala trzymam mocno za Was kciuki, jestem pewna, że w piątek będziesz miała piękny przyrost bety!

Co do mdłości czy wymiotów to w pierwszej ciąży ani razu nie wymiotowałam i dosłownie kilka razy mnie zemdliło, więc nie stresujcie się dziewczyny tylko cieszcie się, że Was to omija :-)
... co do innych symptomów to (wiem to dziwne) czuje metaliczny posmak jak jem kabanosy :-D

Sunovia i Wesoła Kobietko, ja rownież mam lekka niedoczynnosc tarczycy, a właściwie choruje na Hashimoto. Moje tsh może nie jest teraz super idealne ale ważniejsze w tej chwili są wyniki ft4. Jeśli więc jeszcze tego nie zbadalyscie to pewnie Endokrynolog wam zleci. Dużo czytałam o niedoczynnosci w ciazy i byłam bliska załamania. Ale na szczescie Moja gin-Endo kazała sie nie martwić i staram sie zastosować do jej zaleceń bo najgorsze jest nakręcenie sie.... To czasami nie jest łatwe ale jak tylko mogę staram sie myśleć pozytywnie

ja robiłam ft 4 i jest niestety tuż przy dolnej granicy normy. a tsh najpierw 3.9, teraz 3.44. a podobno dla kobiet w ciąży norma to 1 - 2, ewentualnie 2,5. też się już niestety naczytałam, ale staram się teraz myślec pozytywnie.

No to cie pociesze. Moje tsh wynosi 3,65 i Endo twierdzi ze jest ok bo ft4 jest w normie (górna granica). Nie stresuj sie

no ale moje ft4 właśnie nie jest ok, a podobno to właśnie to jest najważniejsze. ale nic - zobaczymy jutro :)

witam sie z rana hehhe
podczytalam ale zapomnialam juz ...... co mialam napisac .....
podziwiam was ze potraficie tak dlugo siedziec... ja juz po 18-19 jestem nie do zycia ...
wczoraj glowa mnie tak bolala ze myslalam ze oszaleje .....

Ostatnia edycja:
pięknie przyrasta ale czy w piątek będzie wzrost ?marna szansa większa na to że pożegnam się z wami :no:jeden cud się zdarzył więc mam jeszcze nadzieję że może kruszynka przetrwa to krwawienie ,plamienie . .

Nadzieja zawsze umiera ostatnia .

Szalona dziewczyno o tej porze na mięsko Ciebie wzięło dzięcię wyczuło że to nie ta pora :p

ulala wzrośnie wzrośnie:tak:;-)
a mięsko smażyłam bo nie miałam wyjścia:sorry2: musiałam obiad na dzisiaj zrobić dziecku mojemu kochanemu ;-)

Zmykam do pracy:baffled:

Miłego dnia!

reklama
Witajcie kobietki z samego rana. Ja juz w pracy jestem ale muszę przyznać ze dziś mi sie wyjątkowo ciezko wstawalo... Dziś obiecuje sobie po pracy uciąć drzemke :)

Do góry