reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

katt jesli chodzi i cisnienie to to nie jest az taka blachostka .... musisz kontrolowac ja mialam od jakos polowy ciazy cisnienie i wyladowalam w szpitalu na obserwacji i do konca ciazy bralam leki na zbicie

reklama
Mario nie najstarsza tylko ja jestem z końca roku :) i dlatego mam 33 :)

Katt mąż ma rację za dużo nie czytaj bo tu na prawdę głupot można się naczytać masz wątpliwości to myślę że lekarz je rozwieje

katt jesli chodzi i cisnienie to to nie jest az taka blachostka .... musisz kontrolowac ja mialam od jakos polowy ciazy cisnienie i wyladowalam w szpitalu na obserwacji i do konca ciazy bralam leki na zbicie

wysokie ciśnienie w ciąży to niby jakie jest ? ja mam dziś np 132 /78 puls 63

Jestem za tym by nie czytać zbyt dużo informacji w necie - bo to może źle się skończyć.. Dlatego staram się naprawdę nie przesadzać bo widzę po sobie że czasem panikuję bez powodu a powodem jest coś wyczytane z neta zazwyczaj..

Ulala i tak trzymać. Optymizm.
Mi M nie pozwala czytać nic w necie, bo mówi że się głupot naczytam a potem się stresuje. Tak jak tym wczorajszym cisnieniem.

Cześć Dziewczyny :) Katt, mnie mąż też opieprza, że za dużo w necie czytam bo ja to w ogóle trochę hipochondryczka jestem hehe ;p

Co do wieku, ja w tym roku mam 28, też już bliżej trójki ;)

Ale mi się nudzi w tym łóżku tv w sypialni nie mam a jak idzie z innego pokoju to mnie denerwuje :) w necie juz wszystko co dobre i złe wyczytałam i współczuję leżącym w ciąży zaniku mięśni można się nabawić ależ ja wam zazdroszczę chyba wolała bym pracować niż tak leżeć

hej

umówiłam się na pierwszą wizytę, mam za tydzień w czwartek, mam nadzieje, że usłyszę serduszko:tak::-)

kresek - ja nie wymiotuje, na razie nawet nie mam mdłości i mam nadzieję, że tak zostanie, w pierwszej ciązy wymiotowałam 3 m-ce więc teraz już dziękuje:-D

ulala - trzymam kciuki za jutrzejszą betę!

hanoos
- masz już swój wynik bety??

izabella, sunowia, wesoła kobietka - witajcie:-)

Crazy Girl
- ja mam własnie odwrotnie niz ty, jakoś spokojna jestem moze własnie dlatego ze wiem co mnie czeka i doświadczenie większe:tak:

sunovia - a chodzisz prywatnie do gina? bo oni zazwyczaj problemów ze zwolnieniem nie robią

nanulika - piękna beta:tak:

ulala - ja 2 tyg przed planowanym terminem porodu skonczę 30stke, fajny prezent:-D:-D

Dziewczyny, moja betka dzisiaj 892 ;-) równo po 48 godzinach wzrost z 390, czyli ponad 100% ;-) zadzwoniłąm do lekarza i mówi, że mam się nie martwić i przyjść w poniedziałek na usg, żeby zobaczyć co i jak. Trochę mi się poprawił humor i nastawiłam się bardziej optymistycznie.

reklama
Hanos ja 18 miałam jak za mąż wychodziłam dzieciątka doczekaliśmy sie dopiero na 4 rocznicę ślubu:)

betka rośnie więc nie jest tak żle jak się obawiałaś :)

Gosiaro prezent będziesz miała super ja tez z Listopada jestem .

Do góry