reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Dziewczyny jestem po pierwszej wizycie i jest wszystko w porządku. Termin mi wyszedł na 30.10.12r :-)
Zła jestem tylko bo nic nie widziałam na monitorze ponieważ monitor był z boku i przy mojej głowie nie było sznas zobaczyć. Jak mam nic nie widzieć przez cała ciąże:wściekła/y:

Nie obracał się a zdjęć nie robi czy jak że nic nie widzialaś ?? jakie wymiary pęcherzyka dzidzi ? serduszko było widac ???

czyli ciąża jest starsza niż w suwaku?? wychodzi na to że jesteś w 7 tyg ciąży a nie w 5

Ostatnia edycja:
reklama
ulala, dokładnie tak - nawet pęcherzyka nie było. to był 4 tydz 4 dzień i 15 dni po owulacji (beta wtedy to 164).

to jeszcze był czas mogło być nie widac teraz jak byś poszła to było by widać na pewno u mnie nie wiadomo jak sie skończy ale zdjęcia mam z 5 tyg i 5 dni i było widac nawet maleńką dzidzie 2,7 mm

Sunovia, dokładnie tak jak mowi ulala. Beta 164 świadczy o tym ze to była dosłownie kilkudniowe ciąża zatem nie było możliwości aby obraz usg pokazał fasolke. U mnie test pokazał cień cienia drugiej kreski w dniu kiedy moja beta wynosiła 342 i rownież wątpię zeby usg cokolwiek wykazało tego dnia.

taką mam nadzieję
oby betka sobie ładnie rosła i w poniedziałek już coś było na monitorze, bo w sumie żadnych oznak, że dzieje się coś niedobrego raczej nie ma,
chociaż oczywiście wkręcam sobie ciąże biochemiczne itp.

mój apetyt mnie przeraża :szok:

a najbardziej to przeraza mojego meza, jak widzi ile jem :-)
właśnie sobie zrobiłam 3 jajka sadzone z mizerią i nie mogę przeżałować, że nie ugotowałam sobie do tego ryżu, bo się wcale nie najadłam,
a mąż chciał mnie mierzyć ile już przytyłam hehe :)

Witaj Pati:-) a na kiedy masz termin wiesz już?!?!?
Sunovia- mój to się dzisiaj przeraził jak lodówkę otworzył- śledzie w różnej postaci :-) i się tylko spytał czy jakaś kiełbasa też jest......no ja mam, ale od dnia puncji czyli od 3 tygodni kilo więcej już!!!!!Ale też bardzo dużo piję, jak przychodzi wieczór to 1,5l butelka moja :-)

reklama
Do góry