reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Powiem szczerze że nie wiem czy robi zdjęcia ale chyba nie skoro ich nie mam. Nawet nie wiem jaki rozmiar ale powiedziała że wszystko w porządku ciałko żółte jest itd i nic nie wiem oprócz terminu :-(
Będę chodzić prywatnie a tam jak już zaczełam to pewnie też bo mam za darmo badania. Szkoda widocznie ma stary sprzęt.:angry:

reklama
jeszcze nie byłam i gina mam na 21 marca. z moich wyliczeń to termin mam na 17 listopada.
jeżeli chodzi o objawy to chodzę siusiu bardzo często.....masakra, a co do jedzenia to nie mam jeszcze na nic ochoty nawet przez ostatnie 3 dni miałam wstręt na sama myśl o jedzeniu. dzisiaj z kolei zjadłam 3 talerze zupy ogórkowej na obiad a tera wsunęłam 4 berlinki :)
a i piersi mnie strasznie bolą nie mogę ich dotknąć:(

Ja też piję jak kobyła :-)
U mojego ginia to on ma swój monitorek a ja mam telewizor :-), zawsze mam wszystko dokładnie pokazane i wyliczone, także mam nadzieję, że teraz przy ciąży też tak będzie :-)

A u mnie apetyt jaki był taki jest... no może (co dziwne) nie chce mi się słodkiego...

Jedynym dokuczającym mi objawem jest ból brzucha... Czasem martwię się trochę:-(

Crazy girl- mnie też czasem pobolewanie brzucha jak na @ dokucza, ale gin powiedział póki nie ma krwawień nie mam się czym martwić, to samo mi dzisiaj koleżanki potwierdziły. W końcu dzidziuś sobie gniazdko wije i miejsce robi to musi troszkę poboleć

W sumie tak... ;-)
Już sobie coś wymysliłam :baffled: Bo mam strasznie wystający brzuch, bo boli itd.. ehh jak ja chciałabym niczym się nie przejmować..:sorry2:

A mnie wlasnie wieczorem zaczely piersi bolec... apetyt nie wzrosl,zastanawiam sie nawet czy nie zmalal.... tylko cera cos mi sie dzisiaj popsula:( tragedii wielkiej nie ma ale piekna tez nie jestem:(

Dzis po pracy bylismy na zakupach,przypadkiem trafilismy w tesco na wyprzedaz agd i zakupilismy nowy ekspres cisnieniowy:) a w zasadzie taki kombajn 2w1:przelewowo cisnieniowy:) zastanawialam sie nad zakupem takiego jakis czas ale jak dzisiaj zobaczylam cene (75% taniej!) To skonczylam sie zastanawiac:p wygodne to szczegolnie jak np sa goscie i 6 osob chce kawy-cisnieniowo to mega zabawa,rozpusczalnej kawy nie pijamy wiec przelewowy wtedy to super sprawa:) zadowolonam*

A ciazowo to jeszcze powiem tylko dobrej nocki-padam na pycha!

Al naprodukowałyście tych postów ;-) czytam i czytam ;-) Dziewczyny, mnie też pobolewa brzuch jak na @ i cały czas się martwię. Chciałabym dzisiaj zbadać betę, bo minęło 48 godzin, ale laboratorium w weekend nieczynne ;-( dopiero w poniedziałek ;-/ Nie mogę się doczekać, żeby w poniedziałek zajrzeć do mojej fasolki, czy wszystko ok.
A co do objawów, to co dziwne, nie bolą mnie piersi... Apetytu póki co w ogóle nie mam. Zwłaszcza jak zobaczę słodkie, to mnie cofa ;-) i bardzo dobrze, bo ja swoją wagę mam i nie mogę pozwolić sobie dużo przytyć...

reklama
heja
kolejny dzionek .....
dzis juz kawy nie pije bo wczoraj mnie mdlilo po niej przed pol dnia...
WITAJ PATI:)
co do usg kazda z nam ma roznie i nie ma co porownywac ani bete ani usg ..... ja mialam w 4.5c pecherzyk 3mm a w 4.6tc pecherzyk 7mm a beta 189.... wiec kazda z nas ma inaczej ....a zbyt wczesne usg wiadomo ze moze jeszcze nic nie wykazac

Do góry