reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
kruszka GRATULACJE!!!! Super że tak szybciutko!!!! Trzymam kciuki za bezproblemowa ciążę:-)
chociaż powiem Ci szczerze, że jak zobaczyłam ten wynik to mi chyba aż serce stanęło....

Kruszka gratulacje! Pięknych 9miesięcy życzymy:-) ja jeszcze troszkę poczekam:-D chyba do przyszłego roku;-)

U nas nic ciekawego. Właśnie wróciliśmy z jeziora. Tymek ma troszkę kataru ale bez kąpieli się nie obyło. Jest dzikus na jezioro-a w wannie jakoś nie szaleje:confused: jutro ma być u mnie jeszcze cieplej więc też pewnie pójdziemy się pochlapać:-)

Kruszka Wielkie gratulację !!!!:)

U nas po chrzcinach super :) mała w kościele dzielna cały czas gugała :) a jak ją wodą polewał to się śmiała:) Jak będe miała fotki to jakieś wrzucę :)

gniazdo jeszcze niezlikwidowane:( jutro ma się M tym zająć.......
Byliśmy na zakupach po chrzcinach nakupowałam dla małej pełno ciuchów na zaś o rozmiar większe i kupiliśmy spacerówkę i fotelik samochodowy i parę zabawek:) więc chrzciny owocne :)

Kruszka - gratuluje Wam ogromnie!!!!!!spokojnych 9 miesiecy KOCHANA!!!

Pati - super,ze sie udaly Chrzciny ;-)

U Nas wsio ok. Przedwczoraj Mikus przespal u siebie do 5,a wczoraj znowu obudzil sie po 4 i za cholere sam zasnac nie mogl. Nie mowie juz nic o wstawaniu z 10 razy,bo sie gdzies zaklinuje albo probuje wstawac... Jejciu noooo :wściekła/y:

Dziewczyny bardzo dziekuję :)

Pati super, ze sie uroczystośc udała :) A takze zakupy. Kupiłas spacerówke parasolkę? My własnie taka kupilismy w sobotę. Czasami jak sie duzo przemieszczamy to juz nas męczyło rozkladanie dużego wózka, więc postanowilismy kupic parasolkę. Troche przyspieszylismy zakup, bo koleznka dała nam zniżkę, a mój eMek powiedział, ze jesli będe w ciazy to nie moge juz tej dużej spacerówki tak ładowac do bagaznika (cięzka jest). No i jest lekka parasolka, jak znalazl.
A fotelik? Jaki fotelik wybraliscie? m juz szuka dla Franka wiekszego. I chyba zdecydujemy sie na Chico, bo ma dużo gwiazdek w testach bezpieczeństwa, ale chyba tym razem fotelik bedzie bez bazy.

Taycia u nas za to spanie coraz lepsze. Ja nie wiem. Moze On przez mnie nie spał? Tzn potrafi jeszcze miec w nocy pauze godzinną lub dwu, ale to co innego. Dzis np obudziła sie o 4 dopiero i zasnął o 5 i tak spal do 7.50. Moze spal by dłużej, ale sie przestarzsylam jak zobaczyłam ktora godzina i mu tak wparowałam do pokoju, że sie obudzil. deski nam przy drzwiach skrzypią, utrapieinie.

Sylha :) tez przy Franku miałam taki jak ten maly :) Zreszta wtedy tez robilam dwa dla pewności.

Kruszka też gratulujemy ;) jak sobie wspomnę to aż bym chciała być jeszcze raz w ciąży:)
Fotelik do samochodu juz kupujecie? Ja będę musiała kupić dla córki a Igora damy do tego co ma teraz Córka.
Co do spania to mój łobuz budzi się koło 3 na mleko ale od paru nocy zdarza się mu przespać ta godz. ale to jak wezmę go za rączkę czy tak jak dziś wzięłam go do siebie i proszę przestał płakać i spał dalej aż do 7.20 mleczko było o 6 rano.

Pati fajnie ze impreza udana:)

Pogoda dziś piękna wczoraj przyszedł basen zamówiony i dziś chyba z niego skorzystamy:) synus śpi sobie na powietrzu:) jak sobie wspomnę bloki i te mury to.....oby jak najdłużej tu być i korzystać z górskich klimatow:)

Ostatnia edycja:
reklama
ja tylko na chwilkę, my już parę tygodni temu kupiliśmy fotelik dla Małej, taki 9-18kg. niestety w tym mniejszym - przypinanym tyłem do kierunku jazdy - Zosia nóżki już podkurczała. wybraliśmy fotelik Romera King Plus - jest super, polecam. kupiliśmy przez Tablicę, kobitka sprzedawała używany. a na nim praktycznie brak śladów...

Do góry