reklama

Listopad 2015 :)

Claudia mi bardziej chodzi o to żeby sie zgrać z karmieniem po cc aż tak cierpieć nie będę :) moj zostanie z miesiąc z nami to ogarnie towarzystwo

reklama
Moj niestety przyklejony do mniej jak narosl i ciezko go odciagnac mam nadzieje ze przedszkole pomoze troszke odseparowac go od mojej osoby. No ja nie licze na to ze po 4 dniach w szpitalu wyjde jak sarenka bo to jednak pociety brzuch wiec bolec bedzie

hej
a ja do szpitala i podklady i majtki jednorazowe obowiazkowo, no wiadomo jak sie nie ma to nic sie nie stanie, ale zwracaja uwage i mezowie dowoza....
ja bardzo juz chcialabym miec ciaaze za soba, mecze sie juz, coraz slabsza jestem :-( moze od wrzesnia jak synu wroci po 2 miesiacach do prezedszkola bedzie troche lzej:-)

My idziemy na dzien otwarty do szpitala w ktorym bede rodzila i pewnie wszystkiego sie dowiem co potrzeba, jakie kosmetyki trzeba miec ze soba :)
bede spokojniejsza i wtedy juz mozna kupowac i sie szykowac

Na stronie szpitala to już w sumie każdego prawie jest lista co trzeba,wiec ja wiem:) szkole rodzenia w nim zacznę dowiem się wiecej:-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja jeszcze nie mam nic :/ we wrzesniu bede zamawiac plan mam w glowie :)
Mialam majtki te z siateczki wypieprzylam do smieci na wizytach cielam glupa teraz stawiam na bawelniane :)
Sudokrem u mnie sie sprawdza po dzis dzien wiec nie bede kombinowac, wkladki laktacyjne obowiazkowo w 1 ciazy od 33 tyg juz uzywalam bo siara mi tak leciala jak brodawka sie o cos otarla reszta standardowo co moge polecic to tantum rose juz po porodzie mi szybko ulge przyniosla :)
Druga torbe w razie W zostawie w domu bo z pierwszym lezalam 7 dni bo mlody zoltaczke mial silna i musial sie wygrzewac wiec wole byc zabezpieczona w razie gdybym miala dluzej zostac ...

Zamowilam sobie 4 koszule do karmienia uzywane widac ze babeczka miala je chyba tylko w szpitalu bo zadnej plamki zero sprania czy cickow a za 2 z guziczkami i 2 z tymi zaszewkami z przesylka zaplacilam 40 zl

Hej w końcu nadrobiłam:D:P

Ewel pytałaś o Biofer ja go nie brałam ale pytałam w aptece tam masz mało żelaza bo są też w nim inne witaminy a po za tym jest droższy od tego co już kiedyś pisałam bo w tamtym samo żelazo ale to już zależy co Ci lekarz powie...

Ja do szpitala zabieram tylko koszule japonki może cienki szlafrok jak go znajdę wiadomo kosmetyki majtki też bawełniane bo przy pierwszym cc sprawdziły się w 100% i tyle resztę dostane w szpitalu podkłady itp dla dziecka też wszystko dają pampersy mokre chusteczki maść ubranka więc nie mam za wiele do pakowania:P:D

Claudia, ja po poprzednim cc wyszlam wlasnie niemal jak sarenka wiec i tym razem licze na to samo :)
Jesli chodzi o kremy do pupy to u nas Sudokrem sie tez nie sprawdzil. Najlepiej nam na wszelkie zaczerwienienia sluzy Bepanthen. Uzywamy tez Ziajki i jest ok.

reklama
hej. ja jeszcze nic nie mam i pewnie będę robić zakupy we wrześniu. nawet jeszcze 1 pary body dla dziecka nie kupiłam. do listopada jeszcze 3 miesiące więc zdążę.
dziś mam okropną nadkwasotę bleeeee.... też cierpicie z tego powodu?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry