reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja mam jedna polozna ktora mi polecili ale tysiac zloty...

Upaly w tym roku to koszmar, dawno nie bylo takiego lata i akurat teraz jak my jestesmy w tak cudownym stanie ale damy rade! :) :)

No dokładnie Claudia mi szczerze takie upały nigdy nie przeszkadzały ale jak miałam pełną swobodę i można było leżeć na słońcu:)
Ja też przez cc które będzie mi robił ordynator więc za położną nawet się nie rozglądam

Ja to nawet lubilam upały w ogole mnie nie meczyly a nie pracujac to juz bajka. Teraz ciezko powietrze zlapac. I tak dobrze ze to nie koncowka ciąży bo wtedy to by było. Ja tez nikogo nie wynajmuje a jak piszecie ze przy cc to tym bardziej zbędne to nawet mi to przez mysl nie przejdzie :)

Jak tak myśle ze jak w szpitali rożnie bywa to warto położna mieć ale z drugiej strony 1000 może sie przydać na coś innego u mnie nie ma takich praktyk w szpitalu można mieć swoją dule co innego poród w domu wtedy warto mieć swoją przy cc żaden pożytek z położnej lepiej jak można wziąć mamę czy chopa żeby mieć pomoc po

reklama
W pierwszej ciazy pomimo że dużo jadłam ciągle byłam głodna. Finkmena taka uroda tej ciazy. Kontroluj wage dziecka i jak jest ok to wytrwalosci życzę. Od września będzie gorzej bo zrobi się chłodno i mi zawsze wtedy apetyt wzrasta. Mam nadzieję że basen mnie uratuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry