Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej
wczoraj glukozę zwymiotowałam po 5 minutach. Ale krew i tak mi pobrały ... według mnie całkiem bez sensu. Dziś wyniki, pewnie będę musiała powtórzyć ... echhhhhhhh
dziś 38 stopni, nie wiem gdzie się schować
Gosikkk faktycznie bez sensu... Obyś jednak. Nie musiałam powtórzyć tego, tak dziś upalnie... A ja muszę na wizytę jechać i to popołudniu gdy wszystko będzie okropnie nagrzane
Gosikk, no nie wiem po co pobrali Ci ta krew... szkoda tylko ze czeka Cie drugie podejscie.
Fikemama, bycie glodnym w ciazy nue jest zdrowe. Moze sprobuj wlaczyc wiecej warzyw, kasz, produktow niskokalorycznych? Ja rozumiem kontrolowanie wagi ale jednak nie glodzenie.
Ja tylko przeszłam teraz do sklepu i mam dość a za godzinę muszę jechać koleżance dzieci przypilnować żeby mogła iść do dentysty...
Współczuje tych nieprzyjemnych doświadczeń z glukozą... Ale bez sensu pobierali krew jak wiadomo ze skoro została zwrócona to już nic w organizmie nie zostało..
Hej u mnie w domu juz 26st za oknem skali brakuje bo mam termometr w samym sloncu.... nie wychodze dzis nawet na 5sekund a tak ma byc do pn a jutro jeszcze gorzej... chyba zaczne jakies tance na deszcz odstawiac
Gosikk naprawde bez sensu ze krew pobieraly bo pewnie bedzie powtorka....:/ ja musze do 20go zrobic ale w tym tyg odpuscilam przy tych upalach to moglabym sie gdzies potem wywrocic bo i tak juz chodze jak pijana
Uwazajcie na siebie kobitki w ta pogode wczoraj znajoma dzwonila co w szpitalu pracuje i mowila ze jest masakra ile ciezarowek mdleje wody odchodza itp...
Sałatki z kasz są bardzo zdrowe i niskokaloryczne. Polecam. Może to nie jest tak ze się glodzi. Ja w pierwszej ciąży jadłam nawet za troje a pomimo to ciągle chodziłam głodna i to zaraz po posiłku. To chyba kwestia hormonow. Trzeba samemu wiedzieć gdzie przebiega granica. Pamiętam że lekarz na mnie krzyczal i mówił że koleżanki mnie na ulicy nie poznają. Przykre. Teraz jest tendencja do zdrowych i w małych ilościach posiłków.