Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny ja mam też skierowanie na betę ale nie mam czasu się wybrać. Dzisiaj zdałam tą teorię na prawko ale żeby nie było tak kolorowo to mały ma zapalenie płuc ,dobrze że w szpitalu nie wylądowaliśmy
O jej przerabane jak dzieci choruja, moj dzisiaj zlapal jakis katar i troche go dusi ale mysle ze to przez to ze splywa mu do gardla katar! Zaraz jakas inhalacja pojdzie w ruch.
Zdrowka zycze !
Witajcie! Ja właśnie wróciłam z pracy, wzięłam szybciutki prysznic i nadrobiłam zaległości w czytaniu z całego dnia. Nabieracie coraz większą prędkość w pisaniu Moja starsza pociecha też niestety chora-angina W nocy gorączka wzrasta do 39
No i jestem. Witam sie ponownie na forum BB . Na tescie 2 krechy jak stad do Warszawy. Zaskoczenie i placz bo nieplanowane. Teraz dochodze do siebie a w poniedzialek wizyta u gina
Gratuluję i życzę szybkiego pozbierania się po informacji
Wiem co przechodzisz. Rok temu spotkało mnie to sami i tez był wielki płacz, tym bardziej ze ciąża bliźniacza jak się potem okazało. Niestety poronilam w 8/9tc
Dzień dobry dziewczęta w ten beznadziejnie zimno deszczowy poranek;(
u mnie tak jak przeczuwałam O. pół nocy nie spał, płakał jęczał miał lekką gorączkę i straszny katar, mam nadzieje ze to nic poważnego się nie zaczyna.
Tak czy siak jestem nieprzytomna.