Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Miniaa bardzo ładna kolorowa fajnie ze znalazlas zajęcie :-). Maluszkowi sie spodoba.
No to nas jeszcze ciute jest z wiekszą iloscią dni do terminu niz 10 :-).
Skurcze mnie takie złapały dzis w łydke z rana ze nie ma szans zebym magnez przestala brac teraz nie moge tej nogi rozchodzic niestety z szoku w nocy jej nie rozprostowalam szybo i teraz kurcz trzyma mocno i boli jak chodze.
Mnie macica boli, dziecko sobie tam szponci, juz sama nie wie co robic
Ale najwazniejsze dala mi pospac, tylko2 razy wstawalam do wc wiec jestem wyspana
Dziewczyny a mi chyba ten czop wypadł, taki brązowy w dodatku.
Byłam dziś na badaniach i po drodze wstąpiłam do Rossmana, udało mi się kupić mleko modyfikowane w saszetkach. Wzięłam dwie tak na wszelki wypadek żeby mieć w domu, gdyby mała była głodna a ja nie miała pokarmu. Koszt niewielki bo 2,99 za sztukę
Póki co nie panikuję i nie jadę na IP. Skurcze mam ale nieregularne i raczej niebolesne. Mąż już wie i jakby co to dzwonie po niego i w 20 min jest w domu. Ale wydaje mi się, że dzisiaj nic się jeszcze nie rozkręci.
A przy okazji znalazłam dwie fajne apki: "Pora na bobasa" do liczenia częstotliwości skurczów i druga "Senny szum" - można dziecku puścić różne szumy (suszarka, lodówka, odkurzacz itp). Mi się bardzo spodobały. Zwłaszcza ta do liczenia skurczów, bo tej drugiej jeszcze nie miałam okazji przetestować :-)
aleali, dzieki
reni, no to dobrze, bez paniki tylko obserwuj co i jak.
Ja mam jedna aplikacje "moja ciaza" i tez jest czestotliwosc skurczy, kontrola wagi, spis rzeczy do wyprawki. A ta aplikacja senny szum to popatrze, moze sie przyda