Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
cheetah jesteś super dzielna, ja panikuję cały czas bo wiem co mnie czeka Ewel byłaś badana po tym wypadnięciu czopa ? Wiesz jakie masz rozwarcie ?
U mnie noc ciężka, ale teraz cisza, chciałabym urodzić w czw. wieczorem, żeby dzieci jak najmniej odczuły moją nieobecność albo w pon. na dyżurze u mojej gin ;-)
Pisałyście o wadze, ja miałam na plusie 10kg, ale schudłam już 1 kg, tak niby się zdarza przed porodem.
Aleali właśnie byłam rozwarcie na 2cm ale. Szyjka jest długa przy kości krzyżowej aż tak mówią i mi ją masowala bolało strasznie, mam masować sutki jak do śr nie urodze wywołują znowu...
Ewel wiem jakim koszmarem jest masaż, miałam 2 razy przed I porodem i teraz na wizycie, choć krótko, żeby nie stracić przytomności z bólu, oby teraz rozkręciło się u Ciebie bez oxy. Trzymam kciuki za Ciebie i Lenkę