reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Może nie stać ich, albo nie chcą.

Mam oklepywac małą ale to jest tak mocno ze.się będę bała :(
Może nas.w.środę wypuszcza żeby na bioderka można iść. Bo w dwóch placówkach jednocześnie być nie mogę.
Przeszło jej po tych szczepieniach chyba bo patrzy, śmieje się i znów łapie grzechote :)

Malaja to.moja leży prosto i ładnie na wszystkie strony patrzy, ale na boczki się nie Przekreca, a przy cycku się kręci często....tylko podnosić się chce do siadania i kilka razy jej pomagalismy,ale wystraszylam się i już zabroniłam nam tego robić póki co

Nana życzę zdrówka Dobre że poszłaś na kontrole

Ja byłam na kontroli i jak nie dostanę okresu to mam w marcu Przyjść

A ja Zaczęłam z mężem usypiac mała w łóżeczku i nie na rękach i jakoś się udaje. W Dzień jest ok nawet nie płacze wieczory trudniejsze mam nadzieję że za jakiś Tydzień się Już przyzwyczai i w końcu usypianie jej nie będzie dla nas trauma heheh

Może nie stać ich, albo nie chcą.

Mam oklepywac małą ale to jest tak mocno ze.się będę bała :(
Może nas.w.środę wypuszcza żeby na bioderka można iść. Bo w dwóch placówkach jednocześnie być nie mogę.
Przeszło jej po tych szczepieniach chyba bo patrzy, śmieje się i znów łapie grzechote :)
A za taka mozliwosc zostania sie placi? Jakie to sa kwoty?

No wlasnie ile placicie za pobyt w szpitalu? Chore te placenie :/

Ja juz dawno bylam u ginekologa i nawet cytologie robilam, a za tydzien ide na usg piersi (nie karmie piersia)

reklama
u nas 20 złotych za leżankę się płaci. ceny okropne warunki spartańskie. masakra.

u nas dziś 12 stopni. właśnie wróciliśmy z pięknego spaceru.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry