• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

Moja cały czas ma kupki żółte czasami grudki są czasami jakieś ziarenka a czasami jest taka jednolitą konsystencja i za bardzo się nie przyglądam. . . Wiem ze odkąd podaje bobotik to czasami można się do patrzeć zielonego odcieniu...
Czy macie jakieś sposoby na rosnące żeby bo ja już nie daje rady najgorsze są wieczory nie daje rady nosić ciągle... kręgosłup mnie strasznie boli...

reklama
Maści ni pomagają bez przerwy wkłada ręce do buzi i płacz nerwy bo sobie podrażnia wkładam monia to wypływa... dzisiaj to się tak wycieczka ze potrafi w buzi trzymać i monia i jeszcze trzy palce wygląda to komicznie. ..

Zusia wędzidełko powinni sprawdzać przy porodzie i odrazu o interweniować bo mogą być problemy z jedzeniem i mowa mój najstarszy miał i nie mówił i długo miał terapie logopedyczna nam podcinała to stomatolog

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry