reklama

Listopad 2015 :)

Malaja a co ty chcesz sie lekarza pytać? Niemowlę może latać od dnia narodzin podróżuje na twoich kolanach wiec warto miec chustę lub taki hamak na czas startu i ładowania warto dać coś do picia pierś lub butelkę
Ben przesypia noce i jest grzeczniutki :)
fffd99fe81ebab0142a9c0155efbf422.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Mama fajna Sprawa z to do ilu kg jest? W lipcu Jedziemy na wakacje a z nią na rękach cały czas może być ciężko. Czytałam że właśnie dawać coś do picia.
Moja była grzeczna ale od miesiąca a już nie hehhe tzn gorzej śpi i wcześniej wstaje

U nas po kąpieli jest butla i z reguły zasypia 19:30-20 czasem trochę później budzi się po 2 lub po 3 na butle później kolo 6 albo 7 czasem jeszcze pospi do 9 czasem nie.
O 11:30 czasem ma drzemkę ale częściej nie ma Niż ma. Po każdym karmieniu biorę do odbicia ale nie zawsze odbija.

Mama290 jak wstawilas foto? Z tel można czy nie?

Moja teraz ciągle piąstki i palce ciumka(i pcha do buzi) Wasze tez tak robią?

W nocy mojej nie odbijam. Zwykle karmię ją na leżąco i zasypiam razem z nią więc po jakimś czasie jak się przebudzam to każe mężowi ją odłożyć do kosza i tyle :) Czasami jak nie zasnę z nią to odkładam ją zaraz po karmieniu ale w nocy jej nie odbijam bo i tak jej się nie odbija. W dzień daje do odbicia ale skutek jest różny. Jak dostaje butle to zawsze jej się odbije.

Mama świetna rzecz. Bardzo przydałoby się coś takiego. O co chce pytać lekarza? Nie wiem...jest wiele przeciwwskazań do latania dla osób starszych np tętniak, choroba zakrzepowo- zatorowa...myślałam, że może i w przypadku dzieci warto o coś popytać.
Ze starszą latałam pierwszy raz jak miała 8 miesięcy a teraz jakaś przewrażliwiona się robię :)

hej. mój też ciągle ma pięści w buźce. ciamka je i lubi to bardziej niż smoka.

mój do 3 miesiąca spał jadł i był bardzo grzeczny. później był kryzys i non stop na rękach a teraz już mu tak zostało. teraz walczę z kupkami i z przyzwyczajeniem do rąk

Moja ma stale piąstki w buzi, pcha też do buźki wszystko co jej w ręce wpadnie. Najbardziej mnie wkurza jak nie dopatrzę i zajada kocyk. Na nim są takie kłaczki i boję się, że jak się tego naje to ją będzie brzuch bolał.

Ja córcię staram się zawsze odbijać. Niestety w nocy z tym kiepsko, bo jak je na śpiocha i chcę ją odbić to zaczyna płakać.

Zosi spodobało się odwracanie się na boczki i ćwiczy tą umiejętność kiedy tylko może, czyli najczęściej na macie i niestety na przewijaku. Czasami muszę wziąć trzy wdechy żeby się uspokoić, bo ubranie jej czy zmiana pieluchy są coraz trudniejsze.

Nana ja mogę zdjęcia wstawiać z apki ja az z takim maleństwem nie latałam ale mam dużo znajomych co latali i u nikogo żadnych komplikacji nie było a ten hamak to tylko chyba w USA jest nie widziałam go na innych stronach to sie nazywa flye baby myśle ze można spokojnie cis takiego uszyć
f1b9efa5ab0705fded696953bb97c237.jpg
8c99c63a2dd13cb239010ebe9dfe0a1a.jpg
a tak wyglada na płasko
795744e270f1c025e19b187f31bf3b6d.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Nie wiem czy u nas się coś normuje albo wręcz przeciwnie coś.nie.tak jest ale kupy są od Chrzcin włącznie codziennie.
Dziś sprzatalam u mamy + mycie okien i wieszanie firan. Jestem mega zajechana :P

Z jakich jesteście województw? :) Jeśli chcecie się tym Podzielić :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry