Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez będę kupować na Targu jeśli nie będę miała swoich... większość z was uważa że za wcześnie wprowadź łam marchewkę jabłko kompot truskawkowy itd. Wprowadzam bo się nie boję wiem ze jest to zdrowe i bez chemii i dlatego robie to wcześniej... mam wybór wybieram zdrowsze i bardzo się ciesze ze mam... jak nie będę miała wyjścia będę kupować na Targu od starszych pań które uprawiają sobie warzywa w maluch ogródkach...
Nikomu nie za rzucam ze kupuje w markecie ja staram się narazie tego nie robić...
To gdzie kupować to mięso? Mieszkam w mieście, pełno sieciowek., same kauflandy, biedronki, Madej&Wróbel... Nie dajmy się zwariować. Warzyw tez w zieleniaku kupować nie będziemy? Będziemy szukać ekologicznych upraw i jeździć co dwa dni po kilkanaście km? A jak nie ma się auta? Albo dwoje dzieci i dużo innych obowiązków domowych? A żeby mieć prawdziwe mleko to co krowę se każda z nas kupi? No,sorry ja będę gotować na warzywach z zieleniaka, na mięsku ze sklepu mięsnego i kiedyś na mleku z kartonu/butelki. A jak ktoś ma swoje to niech się cieszy![]()
haha