• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

Przewijaka używam tylko po kąpieli. Kładę przewija na pralce i po kąpieli ubieram tam małą. Nigdy nie zostawiam jej tam samej ani na sekundę. Tydzień temu bracia tak ją pilnowali że upadła z łóżka. A oni ganiali kota. Na szczęście skończyło się na strachu .

reklama
Dziewczyny kapiecie swoje dzieci w basenikach. U nas dzis tak cieplo ze eysrawilam basen do ogrodka i maly sobie fikal. Tylko zastanawiam sie jak dlugo moze tak na powietrzu w tej wodzie siedziec? Dzis na poczatek bylo kilkanascie minut. Ale.ja mu leje tam viepla wode i ciekawi mnie czy moglby troszke dluzej posiedziec. Jak myskicie?

Używamy basenika. Mała kąpała się jakieś 30- 40 minut. Starsza siedziała pól dnia...
Nie widzę powodów by to jakoś specjalnie ograniczać. Dobry sposób na chłodzenie tych biednych dzieci bo u nas dziś prawie 40 stopni

Przewijak schowałam dwa miesiące temu.

Samolotem z dziećmi lata się dobrze. Nie trzeba mieć fotelika, dziecko do 2 lat siedzi na kolanach rodzica.
Niemowlę nie może mieć swojego bagażu, ale za to bezpłatnie można zabrać wózek.

Podczas lotu dzieci zwykle śpią. Starsza córka do 2 lat przesypiała całe loty, mała leciała dwa razy i też spała

W takim razie jutro misja dowód :) i zdjęcia.

My odpuscilismy wakacje za granicą w tym roku, za mały jeszcze dzidziuś jest i któreś z nas (pewnie zawsze ja) będzie musiało rezygnować z zabawy w basenie, na plaży, bo na cały dzień nie dam dziecka tam, a nawet nie upilnowala bym.

Ja mam przewijak za łozeczkiem schowany i używam go jak mała zrobi kupkę, siusiu na łóżku przebieram.
Ja przeważnie daje wodę, żako kiedy dam sok mocno rozcieczony.
Tez się zastanawiam nad basenikiem z ciepłą wodą.
Zasłaniacie Ciemiączko przed słońcem?

U nas w Netto chusteczki 6-pak 24,99zl., opłacają sie

U nas tez zawsze czapka z daszkiem... do tych mam ktore podróżowały z malymi jak ubieralyscie dzieciaki na podroz?? Bo pomalu zaczynam sie pakowac i nie wiem co zabrac dla malego... dajecie chrupki kukurydziane??

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

My czapke zdejmujemy w gondoli i samochodzie. Czasem jak nie ma wiatru i slonca tez ale bardzo sporadycznie. Taka cieniutka z daszkiem. Chcialam kupic kapelusik ale nie znalazlam nic na jego rozmiar :(

Moj maly je chrupki, znaczy sie jadl bo ostatnio jakos nie mial ochoty.
Wode daje z kubeczkow lovi niekapka i treningowego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry