reklama

Listopad 2015 :)

Ja dla swojego wewnetrznego spokoju, ze nie jestem wyrodna matka, karmiaca tylko sloikami zaczelam gotowac zupki, ale jak dopiero co kupiona marchewka po 2.dniach gnije i plesnieje to ja nie wiem czy to takie zdrowe... Ciesze sie ze dostalam kilka eko. Uwazam, ze sloiczki sa po prostu bezpieczniejsze i tyle, a argumenty, ze ma 2 lata termin przydatnosci to musi byc sama chemia, to nie argument a brak wiedzy nt. Utrwalania zywnosci.
Teraz jest taka presja spoleczna, ze matka musi karmic piersia i gotowac sama zupki itp. A dziecko to na pewno nie czuje i sie na nim nie odbija stres jaki przechodzi matka, ktora bardzo by chciala wykarmic dziecko a nie m czym.

reklama
Wrrr... Bez nerwów :). Moja zerka na reklamy czasem, a im bardziej będę zabraniać tym bardziej będzie patrzeć. Ja jestem tylko człowiekiem i oprócz obowiązków, chce mieć chwile żeby odetchnąć i akurat Lubie przed TV, a ze mała jest cały czas ze mną to czasem se zerknie i tyle.
Temat słoiczków juz był, wiec odpuszczę. Ja daje Słoiczki i nie uważam żeby były tak zle jak tv czy nawet gorsze bo niby czemu???

Kupki różne, ostatnio bardziej zbite :(, odkąd siedzi to kupę robi na siedząco ehhh.

Mmr tez przesuwne chyba, zresztą żadnej nie mam w terminie robione (chyba) :P

A z innego tematu... Proszę powiedzcie jak stoją wasze maluchy...
Bo znów się martwię, bo jak mała stoi to wydaje mi się ze krzywi te stopki :(, bo daje je na boki....
Zrobię zdjęcie jutro jak mi się uda i pokaże. Proszę was pokażcie lub powiedzcie jak stoją wasze maluchy, bo martwię się strasznie.

Tez uwazam,ze sloikinlepsze niz tv bez dwoch zdan. Natomiast jak to nie mozna zabronic czegos 8 miesiecznemu dziecku? Przeciez to my je wychowujemy. Nie chce zeby ogladalo to mu nie pokazuje i tyle. Terazu nie zabronisz to co bedzie potem z innymi rzeczami?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez uwazam,ze sloikinlepsze niz tv bez dwoch zdan. Natomiast jak to nie mozna zabronic czegos 8 miesiecznemu dziecku? Przeciez to my je wychowujemy. Nie chce zeby ogladalo to mu nie pokazuje i tyle. Terazu nie zabronisz to co bedzie potem z innymi rzeczami?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No czasem jest ciezko zabronic, szczegolnie jak tlumacze swojemu, ze nie pelzamy po za mata :) o dziwo czasem jak patrze i mowie no no, nie wolno to sie patrzy na mnie i zawraca :)Niestety bedzie coraz trudniej...pelza jak szalony

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry