reklama

Listopad 2015 :)

reklama
no zmniejsza się. Moja od początku miała małe, a teraz to już takie 1/1 cm.

NaNa moim zdaniem nie powinnaś się martwić o to stanie Twojej córki. Na podstawie zdjęcia to może nie powinno się oceniać, ale moja staje tak samo- też krzywi nóżkę, ale jeszcze ma czas by nauczyć się prawidłowo stać. Najważniejsze, że staje na pełnych nogach i wstaje z kolanka raz jednego raz drugiego.

Dziewczyny pisze ze szpitala. Żadnej nie życzę tego co dziś przeżyłam... Myślałam że dziecko mi umrze. ;(boże jak ja się boję.
Mała denerwuje się jak jej się czegoś zabrania, stała a mój ja posadził mówiąc że Nie Wolno. Zdenerwowala się chciała zacząć płakać i tak jakby się zaniosła.
Straciła przytomność, przewróciła ze z siedzenia na ziemię i zsiniala. Boże nikomu nie życzę, boje się spać. Co ja wtedy myślałam.
Mój mnie wola, że nie oddycha. ;(

Nie odpychala, zemdlala, zrobiła się sina.nie wiem czy się zaniosła bo mój był z nią. Dmuchlam jej w usta 2 razy, trochę się ocknęła i znów. Położyłam ją na ziemię i ucisnelam klatkę i znów Dmuchlam w usta i juz się ocknęła.
Dziewczyny pierwsza myśl to położyć i plakac nad nią. Szok, panika. Te myśli ze mi umrze. BOŻE!! ze juz mam jednego aniołka. Nie mogę się ogarnąć co sobie przypomnę to płacz.

Nie odpychala, zemdlala, zrobiła się sina.nie wiem czy się zaniosła bo mój był z nią. Dmuchlam jej w usta 2 razy, trochę się ocknęła i znów. Położyłam ją na ziemię i ucisnelam klatkę i znów Dmuchlam w usta i juz się ocknęła.
Dziewczyny pierwsza myśl to położyć i plakac nad nią. Szok, panika. Te myśli ze mi umrze. BOŻE!! ze juz mam jednego aniołka. Nie mogę się ogarnąć co sobie przypomnę to płacz.
O matko ale przezycie! Masakra. Ale dlaczego tak sie stalo

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wiedzą, badania od poniedziałku. Krew ok.
Są różne przyczyny, od zaniesienia się, przez jednorazowy epizod, padaczka, brak tchu. Różne, nie wiedzą dlatego badania.
Potem już było dobrze, ale strach został. Co by było gdyby akurat była sama w pomieszczeniu i by tak się stało, NIE CHCE WIEDZIEC.
Dzięki dziewczyny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry