reklama

Listopad 2015 :)

Teraz znów zaczną się wirusy bo będzie deszczowo, a wilgoć robi swoje.
Gosikkk bierz rutinoscorbin. Ja na gardło psikalam sobie tantum werde jak mnie zaczynało drapac.
Wnuczka jakąś jelitowka? Czy po prostu brzuch cie boli narazie?

Mała wczoraj mnie obsikala :P, bo przed kąpielą na jakiś czas zdejmuje jej pampka.
A dziś posadzilam ją na nocnik i jak z niego zeszła to się zsikala na podłogę :P

reklama
Dziewczyny w nocy było ciężko kibelek co godzina i straszne boleści brzucha... rano wymiotowalam...bo dzień nie miałam czym zostały boleści i nudności... do południa to wrak człowieka wstać nie mogłam... obecnie prawie wszystko ok... wszystko mnie bolało ale gorączki nie było nam nadzieje ze to nie żaden wirus... martwię się o mała... zwymiotowala mi sporo podczas obiadu pewnie trafiła na jakąś grudke i o od razu ma odruch wymiotny...
Teraz juz śpi kolacja bez problemów... znowu żeby... kolejne dziury nie wiem czy trójki czy czwórki... znowu marudzi slini się o zagrywa wargi...

Jak bym chciała żeby moje dziecko usypia lo w samochodzie... a nie płakała po 10 min... nigdzie nie mogę wyjechać wiec z wakacji nici... nawet jak ja przetrzymać dwie godziny po porze drzemki I tak nie uśnie...

reklama
Zauważyłam ostatnio ze jsk moja robi kupkę to odchodzi ode mnie najczęściej w róg pokoju lub na korytarz i po chwili słyszę jej stekanie fajnie to wygląda jakby rozumiała i się wstydziła tego...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry