reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Maselko ty się ciesz :).

Asymetria taka ze ma skróconą lewą stronę i widać to gołym okiem. A jak siedzi to czasem aż ma ramionko obniżone :(.
Mam dość.
Dziś tak mocno dziąsła zaciskowa aż zgrzytalo co to K*** znowu jest?'?!?!

Tak to już jest non stop problemy jeden się wyjaśni uspokoi i kolejny... może same sobie je częściowo wymyślamy... no cóż jesteśmy mamami i robimy to tylko z troski...
Katar nie przeszedł jeszcze do końca... jutro wizyta u ortopedy na moje życzenie. .. chciałabym dla pewności sprawdzić i dopytać jakie buty... moja już biega za piłka i kopie nóżka... w ogóle jest strasznie napaliwa na wszystkie piłki...

reklama
Gosikkk to już teraz lepiej będzie.
Mnie też się wydaje ze za mało rzeczy małej podaje. Dziś jadła na śniadanko kanapke z a'la pastą z jajka i pomidora.

Mała już nie chce nawet zasypiać na moich rękach, teraz przez te pogody po domu w wozku musze ją usypiac.
Wczoraj non stop stała bez trzymania, na stojąco bawiła się zabawkami, kucala i wstawał, ale iść nie chce. Nie może oderwać nóg od ziemi jak sama stoi. Chyba się boi.
Próbowała dać kroku to poleciała do przodu.
Trochę się martwię tymi zębami, pierwsze wyszły w czerwcu, teraz mamy wrzesień a tam dalej nic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry