reklama

Listopad 2015 :)

Dziś u nas 11 st. Słonko świeci ale wiatr wieje. Spacer mamy zaliczony.
Co robicie na obiad dziś? Jakieś pomysły? Dziś robie zapiekanke ziemniaczaną, ale na jutro zero inspiracji :P

reklama
Hej :-).Dawno mnie nie bylo. Antek ma juz 2 zabki. Nadal ciagnalby tylko piers, juz nie wiem co robic zeby go oduczyc. W zeszly czwartek dostal kataru i nadal go trzyma. Bylismy u lekarza ale tylko woda morska odciaganie i masc majerankowa.Dzis nam urzadzil bezsenna noc. Juz druga w ostatnim czasie. Boje sie ze mu cos dolega. Po prostu budzi sie i przez 3 godziny caly czas placze. Po czym co chwile zasypia i budzi sie z placzem. Nie wiem co sie dzieje? Ale to odcycowanie mnie przerasta :-(chyba normalnie w jakas depresje.niedlugo wpadne, on zamiast budzic sie w nocy rzadziej to coraz czesciej O:-)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ulla a może to kolejne żeby ten katar?
Mamy do siebie blisko, wiec pogoda podobna :)...
Tylko body i kurtka? Bez bluzki?
Bo ja to i body i bluzka i bluza :P ale zimny wiatr dziś.

U nas dzis bez wiatru a rano zimnica! Brr! Teraz juz jest przyjemnie, mlody w body kr. Rękaw, bluzka i ciepla bluza (chyba za ciepla.. czapka. Koc tylko na stopy. Na razie spi i spacerujemy.
Jutro dermatolog i komisja ds. Niepelnosprawnosci. Mam lekkiego stresa, nie wiem czego sie spodziewac.
Powrot do pracy tez coraz bliżej (8listopada mam sie stawic) wiec pora obmyslec plan.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

A czy ktoras z Was juz zmienila fotelik?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My zmienilismy fotelik.Nasz Antek nie lubi podrozy ale w tym nowym foteliku jakby troche lepiej. Kupilismy joie stages i na razie nadal jezdzi tylem. Ten poprzedni byl juz ciasny a jak jechalismy nad morze to chcielismy juz zeby mial wygodnie i bezpiecznie.

Body na dlugi rekaw i kurteczka dzinsowa z takim podkladem(taka jesuenna) na te pore.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No zimno się zrobiło...

Moja zwykle ma body z dł rękawem, bluzę, getry, skarpetki i buty bo lubi być wyjmowana z wózka.
Czasami jak mocno wieje zakładam jej opaskę na uszy, ale ona strasznie nie lubi- zdejmuje jak tylko odwrócę wzrok :)
Fotelik jeszcze długo stary nam będzie służył...może i lepiej bo małej lepiej się w nim śpi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry