reklama

Listopad 2015 :)

NASA super zdjęcie jaka zgrabniutka i pulchniutka ta Twoja dziewczynka... A ile waży? Chyba podobnie do mojej cory... też bym się pochwalił ale nie umiem wstawiać zdjęć...
Ja pokoje codziennie witaminę C odkąd zaczął się katar i chyba będę podawać cała zimę... jak podczas kataru zaczęła kaslac kupiłam syrop w kroplach po jednym dniu stosowania przestała w 100 procentach... katar jak zwykle tydzień z kawałkiem...
Ja ubieram mała zdecydowanie cieplej niż wy... dzisiaj czternaście stopni i geterki body z długim rękawem... na to cienka trochę dłuższą bluza polarowa i jeszcze jedna gruba... jeszcze na wiosnę kupiona trochę zbyt krótka jak ciągle się Nachyla i siada... dlatego dłuższy polar pod spod i obowiazkowo czapka u nas jest straszny przeciąg... moje dziecko nie jeździ w wózku cały czas biega po podwórku do sklepu a mamy niedaleko też za rączkę chodzimy..

reklama
A tak to mały remont na podwórku układanie kostki plus jak zwykle wrzesień czyli początek pracy i czasami pad ieta dzień w dzień...
Jeśli chodzi o takie budzenie się w nocy z płaczem przystąpienie i po kilku czy po kilkunastu minutach znów to samo u nas zawsze oznaczało jedno żeby... i kiedy awet tydzień meczarni zanim zacznie coś widać...

Narzekam... narzekam ale już lubię swoja prace chociaż do najprostszych nie należy... odpoczynek od dziecko chociaż na dwie godziny to dla mnie dużo plus własną kasa i koniec proszenia się i tłumaczenia ile na co i po co.... co chce idę kupuje przez internet zamawiam inne życie... już zamowilam śliczny dywan i narzuty do sypialni w kolorze fuksja.

Wnuczka dziękujemy.
Ja narazie na zapas nic nie podaje, a może powinnam?mój Wsumie trochę kaszle.
Jak mała biega to tez się sama rozgrzewa, wiec nie zmarznie. A dobrze by było gdyby się nie spociła bo ją zawieje.
Przedwczoraj szok przeżyłam jak w taką pizdziawe babka miała dziecko tylko w cienkiej bluzce bez bodziaka. A zdrowy, uśmiechnięty i pełen energii był hehe, nie ma reguły.

Jak czytam o tych chorobach i przeziebieniach Waszych dzieciaczków to mysle, ze nie jest Wam lekko. Oby mi sie dziecko nie rozchorowalo przy tych pogodach. Od nas na szczescie nie złapał bo ja juz przeziębiona byłam.
Tak NaNa, po jednej komisji i decyzja. Dostali papiery, zobaczyli młodego i zadali pare pytań. Patrząc na moje dziecko to sie zastanawiam po co ja tam bylam ale w koncu nie ma tego ucha i nie wiemy jak to będzie z tym słuchem wiec poszłam. Ale bylam tak zestresowana, ze powiedziałam, ze młody Wazy 4kg...a on wazy ponad 7...gdzie ja miałam głowę...

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

Wnuczka, jak dobrze Cie rozumiem z ta kasa... nie wiem co będzie na wychowawczym :( ciezko tak bez swojej kasy.
Maz juz ma zapowiedziane, ze albo stale przelewy mi bedzie robil albo szukam czegoś na weekendy.

Ja Młodemu daje tylko wit D co drugi dzień. Nic dodatkowo. Nie chce go faszerowc chemia.
A propo chemii to na komisji byla babcie chorego na bialaczke 3.letniego wnuczka. Jak mi opowiadała to łzy cisnely się do oczu... ;( nie chciałam dopytywaćy ale widać, ze potrzebowała sie wygadać.

Ogólnie ta wizyta dziś byla mocno przygnebiajaca. Siedziba jest w domu spokojnej starości, przy pokojach tych schorowanych starszych ludzi. Jedna babcie podeszła do mojego dziecka i go zagadaywala a rodzice z 11miesiecznym dzieckiem ucieekli szybko. A ona tredowata nie byla...tylko staruszka i slaba dosc. I ja sama mialam mieszane uczucia w tej calej sytuacji. Smutne to zycie tych starszych ludzi :(

Ja juz w pracy od poczatku wrzesnia. Tez jestem zadowolona. Mala odmiana i dodatkowe pieniadze. Malego woze do babci co rano.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę. Gdybym mogła zostawić młodego z babcia to bym się nawet nie zastanawiała. Z drugiej strony ma to swoje plusy i minusy wiec żeby się nie dołować wole skupić się na tych pierwszych.
Młody od 3 w nocy poplakuje przez sen i się wierci. Wzielam go do siebie i troche pomoglo. Butla o 6 i spi zobaczymy jak dlugo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry