reklama

Listopad 2015 :)

Malaja U nas to było w południe +9, a jak ja byłam.na spacerze to +4. Miałam rękawiczki bo ręce mi zmarzly (dobrze ze były cały czas w wozku).
Ja dalej smarkam, a jutro wesele. Kolejny dzień zasnęła o 22, mimo że Drzemki miała krótkie. Zaczęła trochę Piszczec, ale po co to nie wiem :P

reklama
Ja to mam duży problem przy tych pogodach. Szczególnie jak wychodzimy rano i jestt 0 a jak wracamy to juz 10+. Wole go lekko ubrac a jednak mam wrażenie, ze przesadzam. Ja kupilam takie miekkie butki zeby mu bylo w stopy cieplo bo ciagle ma zimne. Na razie nie chodzi wiec normalne buty kupir jak juz będzie chodzil.
A ostatnio wstaje a wlasciwie próbuje Na razie tylko przy nas i na miękkim podłożu. Chociaż wieczorem próbowałe wstać przy zgrzewce z woda...

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

Co znaczy w rajstopach milej niż w samym kombinezonie? Przerazilam się ze ktoś gole dziecko wkłada w sam kombinezon! Hehe
Założyłem rajstopy i spodnie. Rozglądam się za butami zimowymi
Nie podwiewa nie, nie ma stycznosci zimna podszewka itp. Ogolnie jakos bym nie zalozyla samego kombinezonu,ktory z zalozenia jest na zimna pogode podczas ktorej zaklada sie rajstopy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam kombinezon z tamtego roku, musze przymierzyć bo taki śliczny, jeszcze z matkami bo był za duży. A jak nie to sprzedam i kupię inny.
Ja z tym.sprzedawaniem to mam ciężko, płaszcz kupiłam 3razy w nim byłam zima się skończyła, a teraz jest na mnie za duży, tyle kasy. Musze coś ogarnąć jakiś Olx czy coś :P
Jeszcze nie chce zakładać kombinezonu bo co założę jak będzie -10? Nic lepszego nie wymysle

reklama
No ja na razie rajstopy,spodnie dresowe i kurtka taka misiowata nie wiem co to, taka frotte z pepco. Bardzo ciepla. Pod spod body dl rekaw i jesli zimno to jakas cienka bluzka. No i buty, czapka. Mysle o rekawiczkach bo ma lodowate rece.
Kombinezon tez mozna,ajak bedzie -10 to ubierzesz grubiej pod spod.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry